by CENTI CENTI

In perioada 20-23 martie 2019 la Cluj-Napoca, in incinta Centrului Expozitional EXPOTRANSILVANIA are loc editia XXVII a Targului International Tehnic T.I.T., desfasurat in paralel cu targurile Ambient Construct & Instal.

Targul International Tehnic – T.I.T. este recunoscut de specialistii in inginerie ca fiind cel mai important targ specializat in tehnologii si echipamente industriale din Transilvania.

Peste 90% dintre vizitatorii care trec pragul acestui targ la fiecare editie sunt specialisti care activeaza in domeniile proiectare, cercetare, organizare si conducerea proceselor tehnologice.

T.I.T. atrage vizitatorii prin oportunitatile de contacte de afaceri si posibilitatea achizitionarii exponatelor, precum si prin posibilitatea de prospectare a pietei si informare cu privire la ultimelor noutati tehnice.

In acest an, T.I.T. va gazdui companii de top din tara si strainatate specializate in: ►masini unelte; ►strunguri; ►masini de frezat; ►masini de gaurit; ►scule de prelucrare prin aschiere; ►masini de debitat; ►sisteme de bavurare; ►roboti industriali; ►mese de sudura; ►mese hidraulice; ►scule si port scule; ►menghine; ►pompe hidraulic; ►instrumente de masura si control; ►rulmenti; ►scule de mana si multe altele.

Desfasurat in paralel cu T.I.T., Ambient Construct & Instal este un eveniment expozitional cu o traditie de peste 25 de ani la Cluj-Napoca, grupand expozanti specializati in constructii, instalatii, amenajari si decoratiuni interioare.

Tematica Ambient Construct & Instal 2019 include: ► materiale si echipamente pentru constructii; ►materiale si utilaje pentru pardoseli industriale; ►grinzi, cherestea, panouri, lambriuri; ►case lemn; ►trape de fum, ventilatie, luminatoare;► echipament topografic, masuratori topografice;►piatra naturala /granit, travertin, marmura; ►produse si accesorii pentru finisaje in constructii; ►tamplarie PVC si aluminiu, accesorii, ferestre; ►sisteme pentru iluminat; ►sisteme de alarma, supraveghere, control acces; ►decoratiuni interioare: vitralii, oglinzi; ►instalatii de incalzire, climatizare,  electrice si pe gaz; ►centrale termice pe baza de peleti, brichete rumegus; ►tuburi de ventilatie si cosuri de fum, focare, accesorii pentru centrale termice;►aparate de masura si control pentru presiune, temperatura si nivel; ►scule si unelte profesionale pentru constructii si instalatii; ►autoutilitare; ►reviste si cataloage specializate.

Pe toata durata desfasurarii T.I.T si Ambient Construct & Instal 2019, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca va fi prezent cu stand de promovare a serviciilor Enterprise Europe Network de consultanta in afaceri si inovare oferite in mod gratuit firmelor din Transilvania active in diferite domenii de activitate, in scopul internationalizarii produselor si serviciilor romanesti, facilitarii obtinerii de contacte de afaceri sau tehnologii noi si dezvoltarii de parteneriate de afaceri de succes.