by CENTI CENTI

Cu prilejul celei de a 25-a editii a Targului international de agricultura, industrie alimentara si zootehnie, AGRARIA, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca si PRIMOM – Fundatia pentru Promovarea Intreprinderilor din Nyiregyhaza, Ungaria, organizeaza o misiune economica la care firmele cu profil agricol din Ungaria se vor intalni cu firme romanesti din Transilvania.

AGRARIA, cea mai dinamica expozitie agricola din Transilvania, va avea loc in perioada 11-14 aprilie 2019 si aduce in atentia pietei de profil informatii utile dezvoltarii si modernizarii activitatilor agricole a tuturor celor interesati, contribuind la intensificarea dialogurilor si al contactelor de afaceri. Astfel, in cadrul targului international de agricultura, industrie alimentara si zootehnie vor fi prezentate produse si servicii structurate pe urmatoarele sectiuni: ►agricultura; ►cresterea animalelor, ►industria alimentara si a ambalajelor, ►horticultura,► management si consultanta in agricultura si agribusiness, ► electronica si mecanica agricola,► furnizori de servicii agricole, ►institutii publice si ONG-uri.

Misiunea economica organizata de CENTI Cluj-Napoca si PRIMOM Nyiregyhaza, Ungaria, se va desfasura pe durata a doua zile, 11 si 12 aprilie 2019. Prima zi a misiunii va consta in vizite ale delegatiei de firme din Ungaria la firme romanesti expozante la Agraria 2019, iar cea de-a doua zi va fi dedicata unor vizite la operatori economici de profil din judetul Cluj. Participantii la misiunea economica vor avea oportunitatea de a initia colaborari cu intreprinderile din Ungaria, in scopul dezvoltarii retelei de parteneri, colaboratori sau clienti, de a identifica noi piete de desfacere a produselor si serviciilor dezvoltate sau comercializate, noi informatii, experiente si bune practici, precum si oportunitati de cooperare in afaceri si internationalizare oferite prin intermediul Enterprise Europe Network.

Misiunea economica este organizata sub egida Enterprise Europe Network, cea mai mare retea de sprijin pentru afaceri si inovare din Europa, cu scopul de a facilita realizarea de contacte si de a stabili parteneriate de afaceri intre firme din strainatate si din Transilvania.

Cei interesati sa participe la intalnirile cu delegatia de firme din Ungaria sunt rugati sa ne scrie pe adresa de email centi@icia.ro , persoana de contact: Cristina Balgaradean.