by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, in calitate de organizatie membra a retelei europene de sprijin in afaceri Enterprise Europe Network, incearca sa imbunatateasca permanent serviciile dedicate IMM-urilor din Transilvania.

In acest sens, IMM-urile care au beneficiat de serviciile Enterprise Europe Network in perioada 2019-2020 sunt invitate sa participe la acest sondaj, prin completarea chestionarului, pana la data de 01.06.2021. Astfel, IMM-urile care au beneficiat de servicii EEN au posibilitatea de a-si exprima opinia in ceea ce privesc politicile europene care vizeaza IMM-urile si antreprenoriatul.

Va multumim anticipat daca sunteti de acord sa alocati 5 minute pentru completarea acest scurt chestionar cu privire la serviciile oferite de Enterprise Europe Network, fapt care ne va ajuta sa evaluam si sa imbunatatim serviciile pe care vi le oferim. Completarea acestui chestionar de evaluare a gradului de satisfactie privind serviciile oferite de Enterprise Europe Network dureaza maxim 5 minute. Chestionarul este disponibil si in limba romana, prin selectarea limbii in partea din dreapta sus a chestionarului. Va asiguram ca toate raspunsurile dumneavoastra vor ramane strict confidentiale iar rezultatele studiului care va fi efectuat ulterior vor fi facute publice pe website-ul Comisiei Europene.

Pentru mai multe informatii cu privire la chestionar, va stam la dispozitie la coordonatele de contact: Simona Barsan, email: simona.barsan@icia.ro.

Sondajul este realizat de Agentia Executiva a Consiliului European pentru Inovare si IMM-uri (EISMEA), care este responsabila de supravegherea activitatii Enterprise Europe Network in numele Comisiei Europene.

 

Va multumim!

Cu deosebita consideratie,

Simona Barsan

Director Centru de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca