by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca va invita sa participati in perioada 26-27 octombrie la

INDAGRA Brokerage Event 2017

Evenimentul de brokeraj se va desfasura in Bucuresti, la Complexul Expozitional ROMEXPO (Bd. Marasti nr. 65-67, sector 1) si este organizat de Enterprise Europe Network prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, Camera de Comert si Industrie Brasov, Camera de Comert si Industrie a Bulgariei si Asociatia Obsteasca Reteaua de Transfer Tehnologic a Moldovei.

Cel mai important eveniment de stabilire de contacte de afaceri prin intalniri de tip business to business din domeniul agriculturii, industriei alimentare si bauturilor se va desfasura in cadrul INDAGRA 2017 – cea mai mare expozitie din industria agroalimentara din Romania si Europa de Sud-Est -, care va avea loc in perioada 25-29 octombrie 2017.

INDAGRA Brokerage Event 2017 reprezinta o oportunitate importanta pentru a gasi noi parteneri de afaceri, pentru a impartasi si descoperi tehnologii inovative si a initia cooperari transfrontaliere. Participantii pot solicita sa li se stabilesca in avans intalniri de afaceri in functie de interesele lor de cooperare.

INDAGRA Brokerage Event 2017 se adreseaza firmelor ce activeaza in urmatoarele sectoare:

  • producatori si distribuitori de utilaje agricole;
  • echipamente pentru irigatii;
  • seminte si material saditor;
  • ingrasaminte;
  • sere si solarii;
  • echipamente zootehnice;
  • producatori si distribuitori de echipamente zootehnice, pentru cresterea animalelor si pasarilor, abatorizare;
  • producatori si distribuitori de produse si echipamente in domeniul horticulturii si viticulturii;
  • industria alimentara;
  • vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Participarea la sesiunea de brokeraj este gratuita, iar cheltuielile deplasarii la Bucuresti vor fi suportate  de catre participanti.

Site-ul evenimentului INDAGRA Brokerage Event 2017 este:  www.pitchandmatch.com/event/INDAGRA2017_B2B.

Va rugam sa aveti amabilitatea de a ne comunica interesul de participare din partea firmei dvs., pana la data de 20 octombrie 2017, prin email: centi@icia.ro sau tel: 0743 185320, persoana de contact: Simona-Clara Barsan.

Inregistrarea participantilor si stabilirea intalnirilor se face prin serviciul online al evenimentului de brokeraj INDAGRA 2017, disponibil la: www.pitchandmatch.com/event/INDAGRA2017_B2B/signup.

 

Din partea Comitetului de Organizare,

Dr.ing. Simona-Clara BARSAN
Director Centru de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca