by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, in calitate de organizatie membra Enterprise Europe Network, invita firmele active in domeniul modei, textilelor si incaltamintei la cea de-a 11-a editie a evenimentului de brokeraj international: EU FashionMatch Amsterdam 11.0, care are loc in format online.

Sub egida Enterprise Europe Network, organizatii membre ale retelei din Belgia, Germania, Spania, Franta, Grecia, Italia, Lituania, Macedonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Suedia, Turcia, Ucraina si UK, organizeaza in perioada 30 ianuarie – 1 februarie 2022 cea de-a 11-a editie a evenimentului de brokeraj international: EU FashionMatch Amsterdam 11.0.

Editia din acest an a EU FashionMatch Amsterdam 11.0 este un eveniment B2B online care reuneste actori din industria modei, textilelor si incaltamintei, fiind o oportunitate deosebita de a genera noi relatii de afaceri si contracte pentru cumparatori, companii/ designeri, furnizori, producatori, experti, investitori si furnizori de servicii din intreaga lume.

In cadrul EU FashionMatch Amsterdam 11.0, Enterprise Europe Network sprijina companiile si antreprenorii sa se dezvolte si sa inoveze la nivel international. Astfel, prin intermediul evenimentului de brokeraj in domeniul modei, textilelor si incaltamintei, participantii au acces la oportunitati de afaceri pentru dezvoltarea de parteneriate comerciale, identificarea de parteneri pentru proiecte, explorarea de noi piete, precum si impartasirea cunostintelor, ideilor, inovatiei si inspiratiei.

Evenimentul de brokeraj EU FashionMatch Amsterdam 11.0 se adreseaza cu precadere urmatoarelor categorii de participanti:

  • Creatori de moda/ Stilisti;
  • Start-up-uri, companii de moda tinere si companii de renume (confectii & accesorii);
  • Producatori de textile si accesorii;
  • Comercianti cu amanuntul, distribuitori, agenti de vanzari, magazine de moda;
  • Platforme de comert electronic;
  • Agentii PR, Coaching, Marketing si consultanti de afaceri;
  • Cumparatori/ Agenti comerciali;
  • Universitati/ Centre de cercetare;
  • Servicii de reciclare (chimica si mecanica) si sortare;
  • Prestatori de servicii etc.

Pe langa intalnirile B2B, participantii la EU FashionMatch Amsterdam 11.0 pot participa la mese rotunde si discutii axate pe „Denim Deal” si „nearshoring”, acesta din urma cu accent pe productia de textile & moda circulara si sustenabila, in tari precum Turcia si Portugalia.

Participarea la evenimentul de brokeraj online EU FashionMatch Amsterdam 11.0 este gratuita si se face direct pe platforma b2match.

Pentru mai multe informatii:

Persoana de contact: Ancuta Ivan, email: ancuta.ivan@icia.ro sau tel: 0264 420590.