by CENTI CENTI

Sub egida Enterprise Europe Netowrk, in perioada 22-24 noiembrie 2021 va avea loc la Debrecen (Ungaria) un eveniment international complex: conferinta & brokeraj intitulat

PHARMAPOLIS TEN13 Cluster Conference & B2B meetings

Evenimentul PHARMAPOLIS TEN13 Cluster Conference & B2B meetings este organizat de clusterul farmaceutic inovator Pharmapolis Debrecen impreuna cu Camera de Comert si Industrie a judetului Hajdú-Bihar, in calitate de membru al Enterprise Europe Network si co-organizat de CENTI Cluj-Napoca impreuna cu alti membri ai retelei europene din Germania si Ungaria.

Conferinta internationala PHARMAPOLIS TEN13 se va concentra pe probleme legate de cele doua domenii principale de interes ale clusterelor si anume: 1). dezvoltarea si functionarea clusterelor tematice si, respectiv, 2). serviciile farmaceutice si medicale.

Conferinta atrage participanti din toata Europa, dar si din tari terte, avand drept scop sprijinirea functionarii clusterelor tematice prin asigurarea unui cadru formal pentru discutii cu privire la aspecte de actualitate in domeniul asistentei medicale avansate.

Agenda evenimentului poate fi consultata AICI.

Sesiunile plenare ale conferintei, precum si intalnirile de afaceri vor avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie a judetului Hajdú-Bihar, Debrecen, dar evenimentul va fi unul de tip hibrid, oferind astfel posibilitatea de participare la sesiunile plenare si la intalnirile B2B atat on-site, cat si on-line.

In contextul PHARMAPOLIS TEN13 Cluster Conference & B2B meetings, Enterprise Europe Network sprijina dezvoltarea relatiilor de afaceri transnationale prin organizarea de intalniri de afaceri pentru IMM-uri, companii mari si clustere din urmatoarele sectoare de activitate:

  • Servicii medicale;
  • Produse farmaceutice/ Medicamente;
  • Biotehnologii;
  • Stiințele vieții;
  • E-Sănătate.

Conferinta internationala se va desfasura in limba engleza sau maghiara, organizatorii asigurand serviciile de traducere simultana, iar in cadrul evenimentului de brokeraj discutiile se vor desfasura strict in limba engleza.

Participarea la evenimentul PHARMAPOLIS TEN13 Cluster Conference & B2B meetings este gratuita, dar inregistrarea firmelor pe platforma evenimentului este obligatorie.

In calitate de coorganizator al evenimentului, CENTI Cluj–Napoca invita firmele si organizatiile interesate sa participe la conferinta si/ sau evenimentul de brokeraj sa comunice interesul de participare pana la data de 20 noiembrie 2021, pentru a putea primi link-urile de conectare la conferinta si la platforma B2B.

Pentru mai multe informatii:
Persoana de contact: Ancuta Ivan, email: ancuta.ivan@icia.ro sau tel: 0264 420590.