by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, in calitate de organizatie membra Enterprise Europe Network, invita firmele active in domeniile sanatate si biotehnologii la evenimentul international de brokeraj Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2022, care are loc in format online.

Organizat sub egida Enterprise Europe Network in perioada 27-28 ianuarie 2022, Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2022 este un eveniment de brokeraj international adresat start-up-urilor, companiilor, cercetatorilor si investitorilor. Astfel,  organizatii membre Enterprise Europe Network din Austria, China, Germania, Franta, Ungaria, Italia, Lituania, Romania, Turcia si Suedia, Health Tech Hub Styria promoveaza evenimentul in randul specializatilor in cercetare, transfer de tehnologie, educatie si industrie. 

Pe fondul crizei generate de pandemia de COVID-19, construirea de retele de cooperare puternice este mai importanta ca niciodata, iar in acest context Health Tech Hub Styria este o initiativa a unui grup de 6 entitati austriece de top care sprijina inovarea sistemului de sanatate din Stiria: Human.technology Styria, Joanneum Research, Universitatea de medicina din Graz, Agentia pentru Promovarea Afacerilor din Stiria – SFG, Parcul stiintific Graz si autoritatile orasului Graz.

Grupurile tinta sunt actori din domeniile sanatate si biotehnologii, cum ar fi:

  • companii,
  • start-up-uri, 
  • cercetatori, 
  • investitori, 
  • producatori, 
  • utilizatori finali (spitale, medici etc.), 
  • experti in e-sanatate.

Participarea la evenimentul „Health Tech Hub Styria Pitch & Partner 2022 (HTH 2022)” este gratuita si se face direct prin inscrierea pe platforma: www.hth-styria.com

Pentru mai multe informatii:

Persoana de contact: Cristina Balgaradean, email: cristina.balgaradean@icia.ro sau tel: 0264 420590.