by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, in calitate de organizatie Enterprise Europe Network, impreuna cu Asociatia Patronilor si Meseriasilor Cluj

va invita sa participati in data de 17 aprilie 2018, cu incepere de la ora 16:00, la Sala de sedinte a Centrului de Competenta LEAN, str. Decebal nr. 17A, Cluj-Napoca , la workshopul intitulat:

„Programe de finantare europene pentru IMM-urile cu caracter inovativ”

Evenimentul are drept scop informarea si sprijinirea IMM-urilor inovative in demersurile acestora pentru accesarea de fonduri europene in scopul cresterii competitivitatii economice, dezvoltarii si internationalizarii afacerilor.

Evenimentul, care se inscrie in programul de activitati promovat de Enterprise Europe Network (EEN) prin consortiul BISNet Transylvania, se adreseaza cu preponderenta IMM-urilor interesate de surse de finantare UE oferite prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, Programul Operational Regional 2014-2020 si Programul Orizont 2020, prin schema de finantare SME Instrument.

Participantii la eveniment vor avea ocazia sa isi insuseasca informatii concrete cu privire la eligibilitatea participarii in cadrul urmatoarelor apeluri de programe cu finantare UE, deschise in prezent pe POC 2014-2020, Axa Prioritara 1, Actiunea 1.2.1 – Proiecte Tehnologice Inovative si, respectiv, POR 2014-2020, Axa Prioritara 1, Prioritatea de Investitii 1.1, Operatiunea C – Investitii pentru IMM-uri pentru implementarea unui rezultat al cercetarii-inovarii in parteneriat cu ITT. Vor fi prezentate, de asemenea, informatii cu privire la Instrumentul pentru IMM-uri (SME Instrument), schema de finantare care vizeaza IMM-urile cu caracter inovativ.

Agenda evenimentului o gasiti aici.

Va rugam sa aveti amabilitatea de a ne comunica interesul de participare din partea firmei dvs., in limita a maximum 2 persoane/organizatie, pana la data de 13 aprilie 2017, prin email: centi@icia.ro sau tel: 0264 420590, persoana de contact: Cristina Balgaradean.

 

Din partea Comitetului de Organizare,

Dr.ing. Simona-Clara BARSAN

Director Centru de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca