by CENTI CENTI

Camera de Comert si Industrie Brasov si Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, in calitate de organizatii Enterprise Europe Network, va invita sa participati marti, 30 octombrie 2018, cu incepere de la ora 10:00, in Sala de Conferinte din cadrul CCI Brasov, Bld. Mihail Kogalniceanu, nr. 18-20, Brasov, la workshop-ul cu titlul:

De 10 ani, Enterprise Europe Network sprijina IMM-urile ambitioase

sa creasca si sa se dezvolte la nivel international

Inca de la infiintarea sa in anul 2008, Enterprise Europe Network, reteaua europeana pentru intreprinderi, este prezenta in Romania,  sprijinind, prin intermediul serviciilor de consultanta perfect adaptate nevoilor afacerii, firmele competitive si cu potential inovativ doritoare sa isi extinda afacerile in strainatate.

La evenimentul aniversar sunt invitati sa participe atat reprezentanti ai firmelor deja cliente ale Enterprise Europe Network, cat si ai celor care doresc sa cunoasca posibilitati concrete de dezvoltare pe plan international prin intermediul serviciilor de consultanta si inovare oferite de consultantii retelei. Totodata, sunt asteptati sa ia parte si reprezentanti ai mediului universitar, ai asociatiilor si patronatelor, ai administratiilor locale precum si reprezentanti media, pentru a cunoaste si a promova realizarile Enteprise Europe Network in Transilvania.

In cadrul workshopului, consultantii Enterprise Europe Network din centrele CCI Brasov si CENTI Cluj-Napoca vor prezenta serviciile de afaceri si inovare ale retelei precum si oportunitati de cercetare-dezvoltare-inovare prin programul Orizont 2020 si alte programe europene. De asemenea, intr-o sesiune de dialog deschis intre organizatori si participanti, vor fi prezentate si cateva rezultate obtinute in activitatea de consultanta Enterprise Europe Network.

Agenda evenimentului o gasiti aici.

Evenimentul de sarbatorire a 10 ani de existenta activa a Enterprise Europe Network se inscrie in programul de activitati promovat de consortiul BISNet Transylvania, fiind sustinut de catre Comisia Europeana – Agentia Executiva pentru IMM-uri (EASME), prin programul European COSME (Programul pentru competitivitatea intreprinderilor si pentru IMM-uri).

Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra la eveniment prin transmiterea prin email: centi@icia.ro sau fax: 0264 420667, persoana de contact: Simona Barsan.