by CENTI CENTI

Russian Union of Innovative Technological Centre Moscova,  alaturi de Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, Fundatia pentru Asistenta IMM-urilor din Moscova si Asociatia persoanelor juridice «Confederatia Republicana a Antreprenoriatului» din Belarus, entitati ale Enterprise Europe Network, organizeaza in perioada 29-30 august 2018 un eveniment de brokeraj in cadrul celei de-a 22-a editii a targului international din domeniul componentelor auto si a echipamentelor de intretinere a masinilor din Rusia si Europa de Est, MIMS Automechanika Moscow.

Targul si evenimentul de brokeraj cuprind urmatoarele tematici: autovehicule si piese de schimb, echipamente pentru spalarea masinilor, ateliere si statii de umplere, produse IT si servicii, accesorii si tuning. Organizatorii asteapta companii din Rusia, Belarus, Germania, Turcia, India, China si Coreea.

Participantii la eveniment se vor putea inregistra pentru intalniri prestabilite la standurile companiei furnizoare. Fiecare participant va primi un plan de intalniri  confirmat inainte de eveniment.

Beneficii aditionale:

Catalogul furnizorilor va fi oferit in avans potentialilor expozant si vizitatori.

Furnizorii primesc lista tuturor firmelor care au prezentat un profil scurt.

Furnizorii poate selecta potentialii cumparatori din lista si vor putea trimite solicitari de intalniri.

Firmele din domeniul auto, interesate sa participe la intalnirile de afaceri organizate de reprezentantii delegatiei ruse, sunt rugate sa ne contacteze pe email: centi@icia.ro sau telefon: 0264 420590 si sa acceseze site-ul oficial http://www.mims.ru, pentru mai multe informatii.