by CENTI CENTI

In perioada 8-10 septembrie 2020, la Rimini, Italia, are loc expozitia internationala Macfrut Digital, care este adresata tuturor actorilor din sectorul fructelor si legumelor.

Macfrut Digital ofera oportunitati de afaceri punand la dispozitia tuturor celor interesati o platforma digitala inovatoare si anume primul targ digital pentru industria fructelor si legumelor!

Macfrut Digital isi are originea in nevoia de a oferi tuturor profesionistilor din sectorul agroalimentar sansa de a identifica oportunitati de afaceri pe piata internationala, depasind incertitudinile
legate de situatia de urgenta actuala pentru sanatate.

Cu ocazia Macfrut Digital, organizatiile membre Enterprise Europe Network din Armenia, Polonia, Romania si Ucraina, impreuna cu parteneri din Bulgaria si Italia,  invita firmele din sectorul agroalimentar la un eveniment de afaceri international concretizat prin intalniri virtuale B2B.

La eveniment sunt asteptate sa participe IMM-uri si companii mari active in domenii precum ►mancare si bauturi, ►vin si lichioruri, ►mancare sanatoasa, ►bauturi racoritoare si sisteme de imbuteliere etc.

Firmele interesate sunt rugate să ne contacteze via email – persoana de contact: Cristina Balgaradean, e-mail: cristina.balgaradean@icia.ro.