by CENTI CENTI

EcoLogica este cel mai important eveniment dedicat energiei regenerabile, construcţiilor ecologice şi eficienţei energetice. Evenimentul se va desfăşura în parcarea celui mai mare Hipermarket independent din Cluj-Napoca, Cora Cluj, în weekendul 8-11 mai 2014.

Cine doreşte să construiască o casă cu adevărat “verde”, eficientă energetic şi să economisească la încălzire, se poate informa cu privire la cele mai noi tendinţe din acest domeniu, în perioada 8-11 mai la Târgul EcoLogica din Cluj-Napoca.

Printre participanţii de anul acesta se numără firme cu prestigiu în domeniul energiei regenerabile şi construcţiilor ecologice, atât din ţară cât şi de peste hotare. Aceştia vor expune diverse instalaţii, de la panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, încălzire în pardoseală, cazane pe lemne şi peleţi, până la case modulare, materiale de construcţii ecologice şi sisteme de eficienţă energetică.

Târgul EcoLogica a ajuns la a 4-a ediţie şi este cel mai important eveniment de nişă din Transilvania. Clujenii sunt aşteptaţi în perioada 8 -11 mai 2014, în parcarea Cora Cluj-Napoca pentru a lua contact cu tot ce înseamnă mijloacele alternative de încălzire şi construcţie a unei locuinţe.

Eveniment organizat de AD Shop în parteneriat cu Monitorul de Cluj şi Cora Cluj-Napoca.

Eveniment susţinut de CENTI Cluj-Napoca.

Pentru rezervări şi înscrieri:

Alina Boroş
Director Vânzări
0755-325.210

Banner_Ecologica_800