by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca va invita sa participati vineri, 02 mai 2014, la sediul Incubatorului de Afaceri din Sfantu Gheorghe (str. Presei nr. 4), incepand cu orele 10.00, la conferinta internationala intitulata:

Clusterele – instrumente eficiente de dezvoltare socio-economica si de inovare in Romania si Ungaria

Evenimentul isi propune sa aduca in discutie proiecte in derulare ale clusterelor, rezultate obtinute, identificarea unor noi teme viitoare de proiecte precum si noi posibilitati de cooperare la nivel regional, national si international. La acest eveniment vor participa reprezentanti din partea mai multor institutii economice si clustere din Ungaria si România, reprezentanti ai autoritatilor si ai presei.

Prezentul eveniment beneficiaza de sustinerea Enterprise Europe Network, inscriindu-se in strategia retelei de promovare si suport a dezvoltarii activitatii clusterelor.

Agenda conferintei o gasiti aici.

In acest context, va adresam rugamintea de a confirma participarea dumneavoastra telefonic sau prin retransmiterea in forma completata, pana cel tarziu 30 aprilie 2014, a talonului de participare pe care il gasiti aici, prin fax: 0264 420667 sau email: centi@icia.ro

Persoana de contact: Simona-Clara Barsan.