by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI din Cluj-Napoca, împreună cu Centrul de Transfer Tehnologic UTT din cadrul Universităţii Split din Croaţia, în parteneriat cu Camera de Economie Croaţia şi Business Innovation Center Croaţia- BICRO, organizaţii membre ale Enterprise Europe Network, vă invită să participaţi la evenimentul brokeraj de afaceri organizat , în data de 21 Octombrie 2011, în cadrul târgului internaţional

Târgul internaţional SASO (www.sasofair.com) reprezintă unul dintre cele mai importante târguri din Croaţia din următoarele domenii:

  • Electronică, IT, telecomunicaţii;
  • Industria manufacturieră, tehnologia materialelor, transport;
  • Alte tehnologii industriale;
  • Energie;
  • Industria agro-alimentară;
  • Sănătate şi protecţia mediului etc.

În cadrul ediţiei de anul trecut, 1 500 de expozanţi şi 375 000 vizitatori au trecut pragul târgului internaţional SASO, organizat pe o suprafaţă de 33 000 mp. Evenimentul de brokeraj de afaceri desfăşurat în cadrul târgului internaţional SASO 2010 a fost un adevărat succes:

6 ţări participante, 92 IMM-uri înregistrate,126 de întâlniri de afaceri realizate!

Şi anul acesta evenimentul de brokeraj de afaceri, care se va desfăşura la Split în data de 21 Octombrie 2011, în cadrul târgului internaţional SASO 2011, are drept scop punerea în contact a firmelor din diferite domenii de activitate, în vederea identificării de potenţiali parteneri de afaceri!

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI din Cluj-Napoca, în calitate de co-organizator al evenimentului, este deosebit de onorat să vă reprezinte, la întâlnirile de afaceri organizate în cadrul acestui eveniment, în vederea stabilirii unor prime contacte cu firmele străine.

Acest serviciu este oferit în mod GRATUIT de CENTI şi vă asigurăm că firma dumneavoastră va fi reprezentată la eveniment de către specialişti cu experienţă în activitatea de brokeraj de afaceri.

Firma dumneavoastră poate opta, bineînţeles, şi pentru participarea directă la eveniment, dar cheltuielile legate de transport şi cazare vor fi suportate de către dumneavoastră.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri la eveniment, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail, centi@icia.ro sau la telefon 0264-420590.