by CENTI CENTI

În perioada 20-22 noiembrie 2013, în incinta centrului expoziţional EXPOROM Bucureşti, va avea loc cea de-a VI-a ediţie a târgului internaţional RENEXPO® South-East Europe, cel mai mare și mai important târg de energii regenerabile din România!

Energiile regenerabile câştigă din ce în ce mai mult teren în ceea ce priveşte viitorul energetic al României, iar RENEXPO® South-East Europe reprezintă una dintre cele mai renumite platforme de energie pentru regiunea de sud-est a Europei. Astfel, ca o reacție la dezvoltarea rapidă a pieței de energie solară, eoliană, hidroenergetică şi cea de bioenergie/cogenerare, dar și datorită numărului ridicat al participanților din acest sector la evenimentele din anii precedenți, RENEXPO® South-East Europe îşi propune să devină timp de trei zile cadrul ideal de ofertare, negociere şi contractare pentru cele mai mari companii din industrie şi specialişti din domeniul energetic.

RENEXPO® South-East Europe acoperă toate aspectele legate de energiile regenerabile (producție și distribuţie, utilizare eficientă și stocare etc.), precum și cele legate de eficiența energetică în construcții și renovări, dar și serviciile pentru energia verde, acoperind următoarele tematici:

 • Energie regenerabilă de bază (producție, pregătire, transport);
 • Producție de energie regenerabilă și distribuție (încălzire, energie, răcire);
 • Distribuție inteligentă a energiei;
 • Folosirea eficientă a energiei;
 • Depozitarea inovativă a energiei;
 • Servicii verzi.

Încă din anul 2008, RENEXPO® South-East Europe este cunoscut ca fiind una din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud – Est a Europei și totodată un punct de întâlnire pentru: ►Autorităţi publice, administraţie, ministere; ►Ingineria centralelor, industrie, producţie, producători de componente; ►Ştiinţă, cercetare, dezvoltare; ►Furnizori de energie şi comercianți; ►Consultanți energetici; ►Arhitecţi, planificatori şi birouri de ingineri; ►Finanţare, asigurare etc. Astfel, cu ocazia târgului internaţional se vor organiza şi 4 evenimente conexe:

 1. Eveniment de brokeraj
 2. Seară profesională pentru networking
 3. Energy award
 4. Ziua primarilor

Programul de desfăşurare poate fi consultat AICI

Datorită poziționării geografice favorabile, RENEXPO® South-East Europe a sprijinit de-a lungul anilor dezvoltarea pieţei de energii regenerabile a României, dar a contribuit şi la stabilirea unor contacte cu firme internaţionale.

În acest sens, în cadrul târgului internaţional RENEXPO® South-East Europe, în data de
21 noiembrie 2013, va avea loc evenimentul de brokeraj
:

 

RENEXPO 2013 – Renewable Energy and Energy Efficient Construction and Renovation!

Evenimentul de brokeraj internaţional RENEXPO 2013 este susţinut de ENTERPRISE EUROPE NETWORK prin organizaţiile sale membre:

 • IPA SA, prin sucursalele IPA CIFATT Craiova şi IPA Galaţi- România;
 • Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca – România;
 • PRIMOM Fundaţia pentru Promovarea Întreprinderilor, Nyiregyhaza – Ungaria.

Înregistrarea la Evenimentul de brokeraj internaţional RENEXPO 2013 se poate face până în data de 20 noiembrie 2013, prin completarea formularului ataşat prezentei invitaţii. Vă rugăm să completaţi şi să transmiteţi formularul de înregistrare pe adresa de e-mail: ancuta.ivan@icia.ro

Formularul de înregistrare la Evenimentul de brokeraj internaţional RENEXPO 2013 poate fi descărcat AICI

NU SE PERCEPE NICIO TAXĂ DE PARTICIPARE LA EVENIMENTUL DE BROKERAGE PENTRU FIRMELE MEMBRE ENTERPRISE EUROPE NETWORK!

Pentru informații suplimentare privind evenimentul de brokeraj, vă rugăm să ne contactați:

ICIA-CENTI Cluj-Napoca
Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
Tel: +40-264.420590, Fax: +40-264.420667
Persoana de contact: IVAN Ancuta
E-mail: ancuta.ivan@icia.ro

RENEXPO® South-East Europe, Platforma Internaţională de Energie a României revine cu surprize şi noutăţi de la companii naţionale şi internaţionale de renume. Evenimentul îşi va deschide porţile într-o săptămână. Vă invităm să accesaţi comunicatul de presă de pe următorul link pentru a afla mai multe despre highlight-urile din cadrul evenimentului: http://www.renexpo-bucharest.com/uploads/media/PM11-RENBK_13_Highlights_RO.doc.pdf