by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca şi Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, entităţi ale Enterprise Europe Network, în calitate de organizaţii Enterprise Europe Network, vă invită să participaţi în data de 25 octombrie 2016, cu începere de la orele 10:00, în Sala de Conferinţe din cadrul CCI Braşov, Bld. Mihail Kogălniceanu, nr. 18-20, Braşov, la workshop-ul cu tema:

Locuri de muncă sănătoase pentru toate vârstele
Campania 2016-2017 a Agenţiei Europene pentru Sănătate şi Securitate în Muncă EU-OSHA

Evenimentul este organizat în cadrul Săptămânii Europene pentru Sănătate şi Securitate în Muncă şi are scopul de a prezenta campania Agenţiei Europene de Sănătate şi Securitate în Muncă, EU-OSHA, ediţia 2016-2017, intitulată “Locuri de Muncă Sănătoase pentru Toate Vârstele”.

Workshopul se adresează conducătorilor de organizaţii (firme, instituţii publice şi private etc.) lucrătorilor, responsabililor SSM, precum şi tuturor celor care doresc să afle noile iniţiative cu privire la asigurarea unor condiţii de muncă sigure şi sănătoase pe tot parcursul vieţii profesionale.

Prezentările vor fi susţinute de:

  • Sorina BLEJAN – Manager Centrul Enterprise Europe Network Camera de Comerţ şi Industrie Braşov;
  • Simona-Clara BÂRSAN – Director Centru de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca şi Ambasador EU-OSHA pentru organizaţiile Enterprise Europe Network România;
  • Adrian Nicolae REIT – Inspector Şef, Inspectoratul Teritorial de Muncă Braşov;
  • Dorin SENCHETRU – Inspector Şef adjunct, Inspectoratul Teritorial de Muncă Braşov;
  • Vasile COMIATI – Coordonator serviciu extern de prevenire și protecție, PROTESAN SERV SRL.

Evenimentul se înscrie în programul de activităţi promovat de consorţiul BISNet Transylvania şi este susţinut de către Comisia Europeană – Agenţia Executivă pentru IMM-uri (EASME), prin programul European COSME (Programul pentru competitivitatea întreprinderilor şi pentru IMM-uri).

Puteți descărca Agenda evenimentului, Invitaţia şi Formularul de înregistrare.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră la eveniment prin transmiterea în formă completată, până cel târziu 24 octombrie 2016, a formularului de înregistrare, prin email: centi@icia.ro sau fax: 0264 420667, persoană de contact: Otilia MICU.

NU SE PERCEPE TAXĂ DE PARTICIPARE!