by CENTI CENTI

Avem plăcerea de a vă invita să participaţi la Târgul de Industria Lemnului şi Exploatări Forestiere, care va avea loc în perioada 22–25 mai 2013 în Sala de Expoziţii Roman, Braşov.

Programul de desfăşurare al târgului îl puteţi consulta mai jos.

expowood

 

În paralel cu cea de-a 13-a ediţie a târgului, în perioada 22–24 mai 2013 va avea loc un Eveniment Internaţional de Brokerage organizat în domeniul industriei lemnului și exploatării forestiere de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în colaborare cu Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, EURESEARCH din Elveţia şi Catt Innovation Management GmbH din Austria.

Invitaţia de participare la evenimentul de brokeraj (întâlniri de afaceri între firme din România şi din străinătate în scopul identificării de oportunităţi de afaceri) o puteţi găsi aici.
Înregistrarea la evenimentul de brokeraj se poate face până în data de 25 aprilie 2013, prin completarea formularului de înregistrare şi transmiterea lui pe adresa de e-mail: ancuta.ivan@icia.ro

Formular de înregistrare poate fi descărcat de aici.

Pentru informații suplimentare privind acest eveniment, vă rugăm să ne contactați la coordonatele de contact: ICIA-CENTI Cluj-Napoca, Str. Donath, nr. 67; Tel: +40-264.420590; Fax: +40-264.420667; Persoana de contact: Ancuţa Ivan; E-mail: ancuta.ivan@icia.ro.