by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca şi Agenţia de Dezvoltare Regională Centru, organizaţii Enterprise Europe Network, în colaborare cu Asociaţia Incubatoarelor şi Centrelor de Afaceri din România (AICAR) şi Asociaţia Parcurilor Industriale, Tehnologice, Ştiinţifice şi a Incubatoarelor din România (APITSIAR), vă invită să participaţi marţi, 2 iulie 2013, cu începere de la orele 09:45, la Multinvest Business Center Târgu Mureş, strada Aurel Filimon nr. 19A, la conferinţa intitulată:

Utilizarea Surselor de Energie Verde pentru un Viitor Sustenabil şi Curat în România şi Ungaria

Evenimentul, care se înscrie în programul de activităţi promovat de Enteprise Europe Network prin consorţiul BISNet Transylvania, se adresează cu preponderenţă firmelor din Transilvania al căror profil de activitate se leagă de domeniul energiilor verzi şi care, cu acest prilej, vor avea ocazia să participe şi la întâlniri de afaceri cu firme de profil din Ungaria prezente la eveniment.

Printre temele ce urmează a fi dezbătute în cadrul Conferinței se numără: proiecte în domeniul energiei verzi, planuri de acțiune în domeniul energiei sustenabile, producerea și valorificarea biomasei, prezentarea unor modele de succes – clustere – structuri economice pt. asigurarea unei dezvoltări durabile.

Conferinţa este realizată în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din judeţele Hajdu-Bihar şi Fejér, Ungaria, care au organizat o misiune economică în Transilvania pentru firme membre din domeniul energiei verzi, în scopul realizării un schimb de idei şi experienţă în domeniul utilizării energiei verzi în România şi Ungaria, precum şi pentru facilitarea de întâlniri de afaceri între firme de profil din cele două ţări.

Întrucât locurile sunt limitate, vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră atât la Conferinţă cât şi la întâlnirile de afaceri între firmele române şi ungare până cel târziu 28 iunie 2013, prin trimiterea formularului de înregistrare, prin email: ancuta.ivan@icia.ro , centi@icia.ro , fax: 0264 420667. Contact – Ancuţa Ivan.

Agenda Conferinţei
Formularul de înregistrare