by CENTI CENTI

Cel mai mare şi important eveniment agricol din România – Târgul internaţional INDAGRA – este organizat de către ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Cea de-a XIX-a ediţie a târgului INDAGRA se va desfăşura în perioada 29 octombrie –
2 noiembrie 2014, în cadrul Centrului Expoziţional Romexpo, ocupând 8 pavilioane şi toate platformele exterioare.

Târgul INDAGRA reprezintă cea mai complexă manifestare de acest gen din Romania, având ca scop promovarea agriculturii din ţara noastră, a potenţialului zootehnic autohton, a produselor tradiţionale bio, precum şi a soiurilor de vinuri româneşti recunoscute internaţional.

indagra

Pentru a fi performantă, agricultura românească, alături de sectoarele conexe, are nevoie de investiţii, de cercetare, de maşini şi utilaje de ultimă generaţie, de tehnici şi tehnologii moderne, de seminţe şi material săditor de calitate. Astfel, târgul INDAGRA devine locul unde se reunesc cele mai reprezentative firme din ţară şi din străinătate.

În aceeaşi perioadă cu INDAGRA 2014, în cadrul Centrului Expoziţional Romexpo se vor desfăşura alte 4 evenimente cu tematici complementare: INDAGRA FOOD – Târg internaţional pentru industria alimentară, ALL PACK- Expoziţie internaţională pentru ambalaje, materiale, maşini şi echipamente specifice, EXPO DRINK & WINE – Târg de vinuri, băuturi alcoolice şi non-alcoolice şi AUTOEXPOTEHNICA – Expoziţie internaţională de componente şi accesorii auto.

EVENIMENT DE ÎNTÂLNIRI DE AFACERI ŞI BROKERAJ INTERNAŢIONAL

Cunoscut fiind faptul că cele mai bune afaceri sunt cele încheiate prin contact direct, târgul INDAGRA îşi propune să devină timp de cinci zile cadrul ideal de ofertare, negociere şi contractare dintre cele mai mari companii din industrie şi specialiştii din domeniul agricol, din ţară şi din străinătate, care vor beneficia cu această ocazie de o platformă optimă de identificarea a unor potenţiali parteneri de afaceri. În acest sens, în cadrul târgului internaţional, vineri, 31 octombrie 2014, va fi organizat un eveniment de întâlniri de afaceri şi brokeraj internaţional.

Evenimentul de întâlniri de afaceri şi brokeraj internaţional este susţinut de ENTERPRISE EUROPE NETWORK, prin organizaţiile sale membre:

  • IPA CIFATT Craiova – România;
  • Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca – România;
  • Fundaţia Centrul Român pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii CRIMM – România;
  • Camera de Comerţ şi Industrie Vratsa – Bulgaria.

NU SE PERCEPE NICIO TAXĂ DE PARTICIPARE LA EVENIMENTUL DE BROKERAGE PENTRU FIRMELE MEMBRE ENTERPRISE EUROPE NETWORK!

Înregistrarea la evenimentul de întâlniri de afaceri şi brokeraj internaţional INDAGRA 2014 se poate face până în data de 29 octombrie 2014, prin completarea formularului ataşat prezentei invitaţii. Vă rugăm să completaţi şi să transmiteţi formularul de înregistrare pe adresa de e-mail: ancuta.ivan@icia.ro

Formularul de înregistrare pentru evenimentul de întâlniri de afaceri şi brokeraj internaţional poate fi descărcat AICI.

Pentru informații suplimentare privind evenimentul de brokeraj, vă rugăm să ne contactați:
ICIA-CENTI Cluj-Napoca
Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
Tel: +40-264.420590, Fax: +40-264.420667
Persoana de contact: Ancuţa-Maria IVAN
E-mail: ancuta.ivan@icia.ro