by CENTI CENTI

Invitație: Brokeraj internaţional în cadrul ECOMEDIU – târg internaţional de echipamente, utilaje, aparate, echipamente pentru investigarea, analiza şi controlul calităţii apei, aerului, solului, utilaje de salubritate şi igienă urbană, energii neconvenţionale
Arad, 15-17 Octombrie 2014

Cu ocazia târgului internaţional de echipamente, utilaje, aparate, echipamente pentru investigarea, analiza şi controlul calităţii apei, aerului, solului, utilaje de salubritate şi igienă urbană, energii neconvenţionale ECOMEDIU, care va avea loc în perioada 15-17 Octombrie 2014, Camera de Comerţ şi Industrie Arad, IPA SA CIFATT Craiova, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca şi PRIMOM Fundaţia pentru Promovarea Întreprinderilor din Ungaria, au plăcerea să vă invite să participaţi în data de 16 Octombrie 2014, orele 11.00-14.00, la Expo Arad (municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 300), la un Eveniment de întâlniri de afaceri şi brokeraj.
Mai multe informaţii găsiţi pe adresa – http://www.ccia-arad.ro/ro/ecomediu.html.
În funcţie de interesul participării, punem la dispoziţie specialişti în brokeraj care să asiste partenerii români atât la înscriere, cât şi la discuţiile din cadrul brokerajului cu firmele străine. Formularul pentru înregistrarea participanţilor la brokeraj îl găsiţi aici.

Serviciile de asistenţă şi participarea la brokeraj sunt gratuite.

Domeniile de activitate ale firmelor care participă la ECOMEDIU 2014 sunt următoarele:

  • protecţia mediului;
  • echipamente de salubritate;
  • echipamente de tratare a apei şi a aerului;
  • echipamente pentru colectarea, transportul şi tratamentul materialelor periculoase şi nepericuloase;
  • energie regenerabilă;
  • cercetare şi consiliere voluntară şi produse bancare de finanţare etc.

Pentru informaţii suplimentare legate de evenimentul de brokeraj:
Persoană de contact: Laura Cristina Luca, e-mail: laura.luca@icia.ro,
tel: 0264 420590.