by CENTI CENTI

Centrul Expozitional Hanovra, Germania, 1-5 aprilie 2019

In perioada 1-5 aprilie 2019 la Hanovra, in Germania, are loc are loc cel mai mare targ international din domeniul tehnologiei industriale – Hannover Messe! Cu aceasta ocazie, in cadrul targului va avea loc si cea de-a 15-a editie a evenimentului de brokeraj international sustinut de Enterprise Europe Network, prin organizatiile sale membre din peste 20 de tari, printre care si Romania.

Devenit deja loc de referinta pentru intalniri de afaceri intre firme straine interesate in gasirea de noi oportunitati de afaceri, evenimentul brokeraj international de la Hannover Messe 2019 este organizat si sustinut de Enterprise Europe Network prin organizatiile sale membre din urmatoarele tari: Albania, Austria, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Elvetia, Finlanda, India, Italia, Japonia, Lituania, Luxemburg, Polonia, Romania, Federatia Rusa, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Tunisia, Turcia. Pe langa organizatiile membre Enterprise Europe Network, amplul eveniment de intalniri de afaceri se bucura si de sprijinul mai multor organizatii profesionale internationale si, nu in ultimul rand, de implicarea activa a forumului Global Business & Markets din cadrul Hannover Messe.

In 2019, Hannover Messe saluta Suedia ca tara partenera a targului. Prin urmare, multe companii din Suedia sunt asteptate sa participe la intalnirile de afaceri organizate cu ocazia evenimentului de brokeraj international.

De-a lungul timpului, incepand cu prima sa editie din anul 2005, 3000 de firme au participat activ la peste 20000 de intalniri de afaceri organizate in cadrul evenimentului de brokeraj din cadrul Hannover Messe. Si anul acesta la eveniment vor participa firme din toate sectoarele de activitate prezente la targul international de Hanovra: ►cercetare & dezvoltare, ►automatizari industriale si IT, ►energie si servicii, ►furnizori industriali; ►inginerie si servicii de productie, ►tehnologii energetice si de mediu etc.

Intalnirile de afaceri organizate cu ocazia evenimentului de brokeraj international se vor desfasura, intr-o atmosfera deosebita, firmele participante beneficiind de un lounge special dedicat discutiilor, precum si de asistenta din partea organizatorilor pe toata durata evenimentului si vor avea totodata posibilitatea sa participe la activitatile de tip social/ networking (cocktail, coffee break etc.).

In calitate de co-organizator al evenimentului de brokeraj, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca – organizatie membra Enterprise Europe Network, va oferi si anul acesta asistenta gratuita firmelor din Transilvania. Mai mult, CENTI Cluj-Napoca ofera clientilor sai posibilitatea de a participa in mod gratuit la intalnirile de afaceri, daca va inscrieti prin intermediul nostru la evenimentul de brokeraj pana cel tarziu in data de 15 februarie 2019. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru buna desfasurare a evenimentului de intalniri de afaceri si a activitatilor de tip social/ networking, cat si pentru evitarea situatiilor in care firmele isi anuleaza participarea la eveniment sau nu se prezinta la intalnirile programate, organizatorii solicita firmelor participante la evenimentul de brokeraj international plata unei contributii de 150 Euro.

Firmele interesate sa participe la intalnirile brokeraj international organizate in cadrul targului Hannover Messe 2019 sunt rugate sa contacteze reprezentantii CENTI Cluj-Napoca. Mai multe informatii puteti gasi accesand link-ul: http://www.een-matchmaking.com/Registration/hannovermesse2019/regParticipant/edit/0?partnerId=1899&tabs=1&landid=25

Pentru informatii suplimentare privind evenimentul de brokeraj, va rugam sa ne contactati:
ICIA-CENTI Cluj-Napoca
Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
Tel: +40-264 420590, Fax: +40-264 420667
Persoana de contact: Ancuta Ivan
E-mail: centi@icia.ro