by CENTI CENTI

Centrul Expozitional Samsun, Turcia, 13-14 martie 2019

In perioada 12-17 martie 2019 la Samsun, in Turcia, are loc are loc cea de-a 4-a editie a targului international de mobila si decoratiuni interioare – Samsun Furniture Decoration Fair!

Cu prilejul targului international de mobila si decoratiuni interioare – Samsun Furniture Decoration Fair, in zilele de 13 si 14 martie 2019, va avea loc un eveniment de brokeraj international si, respectiv, vizite la firme organizat de Camera de Comert si Industrie Samsun, in calitate de organizatie membra Enterprise Europe Network, si sustinut de MOBID – Asociatia Oamenilor de Afaceri si Producatorilor de Mobila din Samsun. Evenimentul de brokeraj se bucura si de implicarea activa, in calitate de co-organizatori, a partenerilor Enterprise Europe Network din Bosnia-Hertegovina, Grecia, Romania, S.U.A. si Ucraina.
Aflat pe coasta nordica a Turciei, Samsun este cel mai mare oras din regiunea Marii Negre si totodata capitala provinciei cu acelasi nume, avand cel mai mare bazin portuar din partea turca a Marii Negre. Incepand cu anul 2016, la Samsun are loc cel mai mare eveniment regional al industriei mobilei si decoratiunilor interioare –Samsun Furniture Decoration Fair ! La editia de anul trecut a targului au participat aproape 39 000 de profesionisti din industria mobilei si domenii conexe.

Cu ocazia Samsun Furniture Decoration Fair 2019, Camera de Comert si Industrie Samsun, in calitate de organizatie membra Enterprise Europe Network, impreuna cu alte entitati membre ale retelei din Bosnia-Hertegovina, Grecia, Romania, S.U.A. si Ucraina, organizeaza un eveniment brokeraj international si vizite la producatorii locali de mobilier.

Amplul eveniment de intalniri de afaceri se bucura de sprijinul si implicarea activa a Asociatiei Oamenilor de Afaceri si Producatorilor de Mobila din Samsun – MOBID, care asigura conditii optime firmelor straine interesate sa participe la evenimentul de brokeraj si, respectiv, sa viziteze producatorii locali de mobilier.
Astfel, costurile legate de cazare (3 nopti: 12-14 martie 2019), masa, transport local (aeroport – hotel – targ si retur), precum si transportul aferent vizitelor la producatorii turci de mobilier sunt acoperite de MOBID, singurul cost neacoperit fiind biletul de avion.

Oferind ocazia pentru noi oportunitati de afaceri si dezvoltarea de parteneriate de succes, evenimentul de intalniri de afaceri se adreseaza firmelor producatoare de ►mobilier de birou, ►mobilier pentru locuinte, ►camere de copii si, nu in ultimul rand ►mobilier de gradina, dar si firmelor din ►domeniul decoratiunilor interioare, asociatiilor, ONG-urilor, universitatilor etc., oferind astfel posibilitatea promovarii produselor noi, precum si a celor mai recente tehnologii din industria mobilei.

Intalnirile de afaceri organizate cu ocazia evenimentului de brokeraj international se vor desfasura, intr-o atmosfera deosebita, firmele participante beneficiind de o zona special amenajata pentru discutii, precum si de asistenta din partea organizatorilor pe toata durata evenimentului, avand totodata si posibilitatea sa participe la activitatile de networking (cocktail, pauza de cafea etc.).

Participarea la evenimentul de brokeraj international este gratuita pentru firmele din Transilvania care se inregistreaza prin intermediul CENTI Cluj-Napoca!
In calitate de co-organizator al evenimentului de brokeraj, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca – organizatie membra Enterprise Europe Network, ofera asistenta gratuita firmelor din Transilvania pentru inscrierea la evenimentul de brokeraj, identificarea celor mai potriviti parteneri de afaceri si rezervarea intalnirilor.

Firmele interesate sa participe la intalnirile de afaceri organizate in cadrul targului Samsun Furniture Decoration Fair 2019 sunt rugate sa contacteze reprezentantii CENTI Cluj-Napoca – persoana de contact: Ancuta Ivan, e-mail: ancuta.ivan@icia.ro , tel: 0264 420590.