by CENTI CENTI

A doua editie a evenimentului international “European Logistics  Innovation Day 2021” va avea loc in perioada 24-25 iunie 2021 si include prezentari interesante care abordeaza o gama variata de subiecte in domeniul logisticii, dar si prezentari de start-up-uri inovative in domeniu. In acest context, Enterprise Europe Network invita companiile interesate la un eveniment de brokeraj international unde participantii vor avea ocazia sa afle ultimele inovatii si viitorul logisticii.

Cu ocazia “European Logistics Innovation Day 2021”, in cadrul conferintei online, expertii vor ilustra tendintele actuale privind logistica si lanturile de aprovizionare europene (IBM, Zukunftsinstitut), iar startup-urile si companiile cu idei inovatoare au oportunitatea de a convinge investitorii, dar si potentialii utilizatori, de solutiile lor tehnologice.

Evenimentul de brokeraj international, desfasurat in format online pe parcursul celor 2 zile, este organizat de Startport GmbH si ZENIT GmbH si cu sprijinul altor organizatii membre Enterprise Europe Network din Belgia, Croatia, Germania, Spania, Franta, Lituania, Romania, Polonia, UK etc.

In organizarea evenimentului sunt implicate si grupurile sectoriale Enterprise Europe Network: waeronautica, spatiu si tehnologii cu dubla utilizare si windustrie si servicii TIC.

Tematica  evenimentului acopera subiecte variate, de la ►IoT (Internet of Things), ►logistica verde, ►localizare inteligenta, pana la ►noi tendinte si inovatii in logistica.

Firmele interesate sunt rugate să ne contacteze via email – persoana de contact: Cristina Balgaradean, e-mail: cristina.balgaradean@icia.ro.