by CENTI CENTI

Urmare a succesului inregistrat la cele 2 editii anterioare, Food & Bio Cluster Denmark si Enterprise Europe Network invita toti actorii implicati in sectorul agrobiomasa la un amplu eveniment international – webinar si matchmaking – care va avea loc in format virtual in zilele de 20 aprilie 2022 si, respectiv, 11 mai 2022.

Evenimentul face parte din proiectul AgroBioHeat, finantat de UE, care se concentreaza pe implementarea in masa a solutiilor de incalzire cu agrobiomasa, dar si pe alte utilizari benefice ale agrobiomasei si a fluxurilor secundare din productia de alimente intr-o bioeconomie circulara.

Agrobiomasa este o resursa cu un potential deosebit, subexploatata si indigena, care poate sprijini atingerea obiectivelor europene privind energia si clima, promovand in acelasi timp dezvoltarea rurala si economia circulara. 

Sustinut de organizatii membre Enterprise Europe Network din Cehia, Danemarca, Germania, Grecia, Franta, Italia, Spania, Romania si nu numai, amplul eveniment international aduce in prim plan urmatoarele tematici: ►productia de energie regenerabila; ►biorafinare; ►productia de agrobiomasa; ►logistica si manipulare.

Cea de-a treia editie a evenimentului Bringing Value to Agrobiomass este structurata dupa cum urmeaza: 

– Webinar – 20 aprilie 2022, orele 10:00-12:00 CET – virtual via ZOOM

Webinarul este organizat de CERTH-Centre for Research and Technology Hellas, Food & Bio Cluster Denmark si Bioenergy Europe in cadrul proiectului AgroBioHeat si prezinta bune practici cu utilizatori finali care aduc valoare agrobiomasei. 

– Matchmaking – 11 mai 2022, orele 09:00-19:00 CET – virtual

Aflat la cea de-a 3-a editie, evenimentul de matchmaking reuneste companii si alte organizatii (cumparatori, furnizori, cercetare) din toata Europa si nu numai si se concretizeaza prin intalniri online 1:1, desfasurate pe platforma b2match.

Intalnirile de afaceri organizate in cadrul evenimentului Bringing Value to Agrobiomass – 3rd edition ofera participantilor posibilitatea de a intra in contact cu parteneri de cooperare internationali sau furnizori de tehnologie din sectorul agrobiomasa si fluxuri secundare din productia de alimente. 

Participarea companiilor la intalnirile B2B organizate este gratuita si inscrierea se face direct pe platforma: https://bringing-value-to-agrobiomass-3.b2match.io.

Pentru mai multe informatii: 

Persoana de contact: Ancuta Ivan, email: ancuta.ivan@icia.ro sau tel: 0264 420590.