by CENTI CENTI

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest (ADR Nord-Vest) si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica (INOE 2000) sucursala Cluj – Centrul de Transfer Tehnologic CENTI, puncte de contactEnterprise Europe Network (EEN) in cadrul consortiului BISNet Transylvania va invita sa participati joi, 9 decembrie 2010, cu incepere de la orele 9, in Sala de Conferinte a Hotelului VICTORIA, Bdul. 21 Decembrie 1989 nr. 54-56, Cluj-Napoca, la workshopul cu tema

Brevetul de inventie –
Instrument de protectie eficient al mediului de afaceri inovativ din Romania si Uniunea Europeana

Evenimentul aduce in atentia auditoriului subiecte de interes in domeniul proprietatii intelectuale, precum: importanta si diferite tipuri de proprietate intelectuala, brevetabilitatea, consideratii strategice asupra proprietatii intelectuale, inovarea tehnologica, brevetarea inventiilor, inregistrarea marcilor. Agenda evenimentului este atasata la prezenta Invitatie.

Seminarul beneficiaza de prezenta unor reprezentanti de marca in domeniul proprietatii intelectuale, si anume:

  • dl. Jeremy Philpott – unit manager in cadrul Oficiului European pentru Brevete (European Patent Office – EPO) din Munchen;
  • dl. Alexandru Strenc – director adjunct in cadrul Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), Romania.

Evenimentul, care se inscrie in programul de activitati promovat de consortiul BISNet Transylvania, se adreseaza in egala masura societatilor comerciale cu activitate inovativa precum si institutelor de cercetare si colectivelor de cercetare din cadrul universitatilor, entitati pentru care cunoasterea procedurilor de protejare a rezultatelor cercetarii este deosebit de importanta.

In acest context, va adresam rugamintea de a confirma participarea dumneavoastra prin retransmiterea, pana cel tarziu marti, 7 decembrie 2010, a talonului de participare de mai jos completat, fie prin fax, fie prin email la:

ICIA – CENTI, fax. 0264-420.667,email: centi@icia.ro, persoana de contact – Simona Barsan