by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI din Cluj-Napoca, organizaţie membră a

Enterprise Europe Network, participă în data de 4 Februarie 2011, în calitate de coorganizator,

la un amplu eveniment de brokeraj din cadrul „expoEnergy/Energiesparmesse 2011” organizat de către CATT Innovation Management GmbH, Austria, cu sprijinul Chamber of Commerce for Upper Austria şi a altor numeroase organizaţii Enterprise Europe Network.

Cu o tradiţie de peste 25 de ani, expoEnergy/Energiesparmesse este una dintre cele mai mari expoziţii din Europa din domeniul energiilor regenerabile. Astfel, în perioada 02 – 06 Februarie 2011, peste 1 600 de companii din peste 15 ţări vor expune o gamă largă de produse şi tehnologii, adresate atât profesioniştilor, cât şi tuturor celor interesaţi de eficientizarea domeniului energetic. Evenimentul de brokeraj are drept scop punerea în contact a firmelor din domeniul energiilor regenerabile în vederea identificării de parteneri de afaceri din Europa. Sunt aşteptate să participe firme active în următoarele domenii:

  • sisteme solare de încălzire;
  • energie geotermală;
  • sisteme fotovoltaice;
  • biomasă şi biogaz;
  • sisteme de ventilaţie şi aer condiţionat;
  • construcţii durabile;
  • consultanţă energetică;
  • sisteme combinate de încălzire şi electricitate (CHP) etc. precum şi alte firme interesate în dezvoltarea unor relaţii internaţionale de co-operare.

Având în vedere domeniul de activitate al firmei dumneavoastră, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI din Cluj-Napoca, prin reprezentanţii săi, în calitate de coorganizator al evenimentului, este deosebit de onorat să vă reprezinte, la întâlnirile de afaceri organizate în cadrul acestui eveniment, în vederea stabilirii unor prime contacte cu firmele străine. Acest serviciu este oferit în mod gratuit de CENTI şi vă asigurăm că firma dumneavoastră va fi reprezentată la eveniment de către specialişti cu experienţă în activitatea de brokeraj de afaceri. Bineînţeles, firma dumneavoastră poate opta şi pentru participarea directă la eveniment, dar, din păcate, cheltuielile legate de transport şi cazare va trebui să le suportaţi dumneavoastră.

Pentru înscrieri la eveniment şi informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi pe email, centi@icia.ro sau la telefon 0264-420590.

Cu deosebită consideraţie,

Simona Bârsan
Director Centru de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca