by CENTI CENTI

EcoLogica, singurul târg de energie regenerabilă şi construcţii ecologice din Transilvania îşi deschide porţile în perioada 10-13 mai 2012, în parcarea Cora Hipermarket, cel mai mare centru comercial independent din Cluj-Napoca.

Vreme de 4 zile, vizitatorii vor avea ocazia să vadă cele mai inovative şi ecologice mijloace de construcţie, încălzire şi chiar răcire a unei locuinţe. Expozanţii vor prezenta mecanisme din cele mai diverse, de la pompe de căldură, la panouri solare, panouri fotovoltaice, sisteme de încălzire în pardoseală, panouri radiante cu infraroşu şi multe altele.

Una din noutăţile acestei ediţii o reprezintă casa din lemn, care va fi amenajată în mod tradiţional maramureşean. Ştergarele, farfuriile, mâncarea tradiţională şi ceteraşii vor fi la loc de cinste, în acest mod, târgul EcoLogica demonstrând că utilul eficienţei energetice poate fi îmbinat cu plăcutul designului autohton.

Înscrierea pentru EcoLogica a început deja, iar firmele doritoare pot cere oferte şi se pot informa pe blogul evenimentului www.cluj-ecologica.blogspot.com sau la adresa de e-mail: proiect@monitorulcj.ro.

Târgul EcoLogica îi aşteaptă pe clujenii interesaţi de protejarea mediului în perioada 10-13 mai 2012, în parcarea Hipermarketului Cora Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat de Monitorul Events în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi Hipermarketul Cora Cluj-Napoca.

Parteneri: Centrul de Transfer Tehnologic Cluj-Napoca (CENTI), Agenţia Locală a Energiei Alba (ALEA), Let’s Do It, Romania!

Parteneri media: Monitorul de Cluj, Casa Construct, monitorulcj.ro, Radio Zu, www.ecomagazin.ro, www.orasulcluj.ro, www.baboom.ro, www.msdi.ro, www.energielive.ro.

Partenerii de outdoor: Amprenta Advertising.