by CENTI CENTI

Târg Internaţional şi Conferinţe pentru Energia Regenerabilă şi Eficienţă Energetică în Construcţii şi Renovări

Locaţie: Expo Arad International, Arad

Data: 25 – 27 Aprilie 2012

ENREG ENERGIA REGENERABILA® este singurul târg din România şi din regiune care aduce la un loc interesul pentru energie a trei ţări: România, Ungaria şi Serbia. Cea de-a IV-a ediție a celui mai mare târg internaţional pentru energie regenerabilă şi eficienţă energetică în construcţii vă aşteaptă în perioada 25-27 aprilie 2012, la Expo Arad Internațional.

Şi în acest an, târgul reunește experți și persoane cheie din domeniul energiei şi dezvoltă interesul comun pe care îl au România, Serbia și Ungaria pentru energiile regenerabile și eficiența energetică. Programul evenimentului include târgul, forumuri, workshop-uri și conferințe.

Din 2009, ENREG ENERGIA REGENERABILĂ® a devenit cel mai mare târg internațional pentru energie regenerabilă şi eficiență energetică în construcții și renovări din euroregiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa.

Târgul internațional vă așteaptă și anul acesta cu tematici precum: energia solară, biomasa, hidroenergia, energia din lemn, pompe de căldură, energie geotermală și eficiența energetică în construcții și renovare.

În centrul atenției se află energia solară, de aceea o atracție pentru participanții la ENREG ENERGIA REGENERABILĂ® va fi Parcul Solar, o zonă distinctă în cadrul târgului, unde mai mulți expozanți vor expune ultimele tendinţe în acest domeniu.

Târgul se bucură de susținerea Ministerului Mediului și Pădurilor și al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

În paralel cu târgul, vor avea loc mai multe conferințe și workshop-uri având ca subiect energia regenerabilă și eficiența energetică, unde autorități publice, asociații, oameni de știință și companii vor prezenta tendințe, rezultate din cercetări, tehnologii și inovații din domeniul lor. Conferinţele şi workshop-urile au loc după cum urmează:

Miercuri, 25 aprilie 2012 Biogaz
Eficienţă energetică
Joi, 26 aprilie 2012 Energie Solară
Vineri, 27aprilie 2012 Hidroenergie

Şi anul acesta va fi organizat un eveniment de brokeraj internaţional în tematica târgului, la care vă invităm să participaţi, alături de firmele expozante din ţară şi străinătate.

Organizaţiile Enterprise Europe Network co-organizatoare ale evenimentului de brokeraj sunt: IPA Craiova și CENTI Cluj-Napoca.

Pentru informaţii suplimentare legate de înscrierea la eveniment, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail: centi@icia.ro, telefonic: 0264-420590 sau la sediul nostru din str. Donath, nr.67, 400293 Cluj-Napoca.

Persoana de contact:

Simona Bârsan

Director Centru de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca

INCDO – INOE 2000, sucursala ICIA Cluj-Napoca, prin Centrul de Transfer Tehnologic CENTI este susţinător al ENREG ENERGIA REGENERABILA®.

 Invitaţie | Program conferinţă