by CENTI CENTI

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV CN) împreună cu Enterprise Europe Network, prin EU-Japan Centre for Industrial Cooperation și INOE 2000 filiala ICIA Cluj-Napoca, departamentul Centru de Transfer Tehnologic CENTI, vă invită să participaţi miercuri, 19 octombrie 2022, cu începere de la orele 09:00, la Centrul de Cercetare pentru Biodiversitate USAMV, Calea Mănăștur, nr. 3-5, Cluj-Napoca, la workshopul cu tema:

Aspecte privind accesul produselor agroalimentare românești pe piața din Japonia

Evenimentul, care se adresează IMM-urilor din Macroregiunea 1 active în domeniul agroalimentar, reprezintă o oportunitate deosebită pentru a afla informații concrete cu privire la exportul/ accesul produselor agroalimentare românești pe piața japoneză (inclusiv modalități de export în Japonia, marketing, distribuție și vânzări, expoziții și târguri comerciale, identificare de parteneri de afaceri etc.). Mai mult, evenimentul va aduce în atenția participanților și informații utile privind modul de comunicare virtuală și practicile de afaceri specifice firmelor japoneze.

Workshopul își propune să abordeze într-o manieră structurată aspecte privind accesul produselor agroalimentare românești pe piața din Japonia, printre care:
– Caracteristici generale ale pieței japoneze;
– Exportul de produse agroalimentare în Japonia;
– Caracteristici specifice ale pieței agroalimentare japoneze;
– Cultura de afaceri japoneză.

Prezentările din cadrul workshopului vor fi susţinute de doamna Eliza Klonowska-Siwak, consultant specializat în investiții și comerț pe piața japoneză din anul 2002. Evenimentul, care se va desfășura în limba engleză, se înscrie în programul de activități promovat de consorțiul BISNet Transylvania și este susținut de către Comisia Europeană – Consiliul European pentru Inovare și Agenția Executivă pentru IMM-uri (EISMEA), prin programul Single Market Programme (SMP).

Agenda workshop-ului poate fi consultată aici.

Participarea la workshop este gratuită, iar înscrierea se poate face până la data de 14 octombrie 2022, via e-mail: ancuta.ivan@icia.ro, telefonic: 0264-420590, persoană de contact Ancuța Ivan sau accesând link-ul.