by CENTI CENTI

Sub egida Enterprise Europe Network, organizatiile membre ale retelei europene din Austria, Bulgaria, Olanda, Polonia, Romania si Slovacia, impreuna cu Advantage Austria si parteneri din Chile si Macedonia, invita cumparatorii europeni si internationali de alimente si bauturi la un eveniment de brokeraj international – Food Marketplace 2022 | #foodaustria2022 – care va avea loc in data de 12 octombrie 2022 la Viena.

Evenimentul de brokeraj international este o ocazie deosebita pentru comercianti cu amanuntul si angrosistii de produse alimentare si bauturi din intreaga lume pentru a intalni producatori austrieci de produse alimentare.

Desfasurat la Viena, in incinta Camerei Economice Federale Austriece, evenimentul Food Marketplace 2022 | #foodaustria2022 este un forum international #B2B adresat cu precadere cumparatorilor europeni si internationali de alimente si bauturi, cu scopul internationalizarii producatorilor austrieci de alimente si bauturi care doresc sa intre in contact direct cu retaileri si angrosisti europeni si internationali.

Evenimentul de intalniri de afaceri este deschis cumparatorilor de alimente si bauturi din intreaga lume, retaileri si angrosisti, precum si expertilor in domeniul alimentar, fiind o oportunitate fantastica de a descoperi produse noi, de a intalni producatori si furnizori si de a face schimb de idei cu factorii de decizie internationali.

Cumparatorii straini care calatoresc la Viena pentru evenimentul de brokeraj participa la intalniri b2b cu producatorii austrieci de alimente si bauturi si au totodata ocazia sa faca vizite la companii. Pentru firmele straine care, din diferite motive nu pot participa fizic la eveniment, organizatorii ofera posibilitatea participarii la intalniri bilaterale de afaceri in format online.

Participarea la evenimentul de brokeraj international Food Marketplace 2022 | #foodaustria2022 este gratuita si se face direct pe platforma b2match pana la data de 30 septembrie 2022.

Pentru mai multe informatii: Persoana de contact co-organizator eveniment: Ancuta Ivan, email: ancuta.ivan@icia.ro sau tel: 0264 420590.