by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, in calitate de membru Enterprise Europe Network, organizeaza evenimentul intitulat „Dezvoltarea capacitatii managementului de inovare al IMM-urilor – instrument de evaluare, rezultate si masuri”. Evenimentul va avea loc in data de 16 martie 2017 la Hotel Mara din Baia Mare şi are drept scop prezentarea unor surse de finanţare europene destinate aducerii prototipurilor cu caracter inovativ pana in stadiul de comercializare, cat si a unor modalitaţi de evaluare a capacitaţii managementului de inovare a firmelor.

In data de 16 martie 2017, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, in calitate de membru Enterprise Europe Network, organizeaza evenimentul cu titlul „Dezvoltarea capacitatii managementului de inovare al IMM-urilor – instrument de evaluare, rezultate si masuri”, la Hotel Mara, str. Bd. Unirii nr. 11, Sala Diamond, Baia Mare, ce are drept scop prezentarea unor surse de finanţare europene destinate aducerii prototipurilor cu caracter inovativ pana in stadiul de comercializare, cat si a unor modalitaţi de evaluare a capacitaţii managementului de inovare a firmelor.

Evenimentul, care se inscrie in programul de activitaţi promovat de Enterprise Europe Network prin consorţiul BISNet Transylvania, se adreseaza cu preponderenţa IMM-urilor interesate de a) surse de finanţare europene destinate aducerii prototipurilor cu caracter inovativ pana in stadiul de comercializare, precum şi de b) modalitati de evaluare a capacitatii managementului de inovare.

Participanţii la eveniment vor avea ocazia sa işi insuseasca informatii concrete si de ultima ora cu privire la serviciile oferite de Enterprise Europe Network pentru beneficiarii SME Instrument – schema de finanţare din cadrul programului Orizont 2020 pentru IMM-urile cu inalt potential inovativ -. Vor fi prezentate, de asemenea, un instrument agreat de Comisia Europeana (IMP3rove) in vederea evaluarii capacitaţii managementului de inovare a IMM-urilor, precum si un studiu de caz, rezultat din evaluarile efectuate pana in prezent de catre specialistii Enterprise Europe Network.

Agenda evenimentului o gasiti aici. Formularul de inregistrare la eveniment il gasiti aici.

Societatile sau persoanele interesate care doresc informatii suplimentare despre evenimentul „Dezvoltarea capacitatii managementului de inovare al IMM-urilor – instrument de evaluare, rezultate si masuri” sunt rugate sa contacteze Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca via e-mail: centi@icia.ro, sau telefonic: 0264 420590, persoana de contact: Simona Clara Barsan. Pentru inscrierea si participarea la acest eveniment nu se percepe nicio taxa.