by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca si Camera de Comert si Industrie Brasov in calitate de organizatii Enterprise Europe Network, cu sprijinul Societatii Imageline SRL, organizeaza workshopul intitulat „Solutii inovative in industria mobilei si a constructiilor durabile din lemn. Inovare, posibilitati de cooperare si internationalizare prin Enterprise Europe Network”. Evenimentul va avea loc pe durata a doua zile, 30 si 31 martie 2017, in cadrul expoDESIGNwood 2017, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brasov, Sala Parc, şi are drept scop informarea, facilitarea şi impulsionarea IMM-urilor ambitioase in demersurile acestora pentru cresterea competitivitatii economice si evaluarea capacitatii managementului de inovare, dezvoltarea si internationalizarea afacerilor.

Pe durata a doua zile, in 30 martie si 31 martie 2017, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca si Camera de Comert si Industrie Brasov, in calitate de organizaţii Enterprise Europe Network, cu sprijinul Societatii Imageline SRL, va invita, in cadrul evenimentului expoDESIGNwood 2017, la workshop-ul cu tema: „Solutii inovative in industria mobilei si a constructiilor durabile din lemn. Inovare, posibilitati de cooperare si internationalizare prin Enterprise Europe Network”, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brasov, Sala Parc, ce are drept scop informarea, facilitarea şi impulsionarea IMM-urilor ambitioase in demersurile acestora pentru cresterea competitivitatii economice, evaluarea capacitatii managementului de inovare, dezvoltarea si internationalizarea afacerilor .

Evenimentul, care se inscrie in programul de activitaţi promovat de Enterprise Europe Network (EEN) prin consorţiul BISNet Transylvania, este structurat in doua parti, prima parte, dedicata producatorilor de mobila, va avea loc joi, 30 martie 2017, incepand cu ora 12:00, iar a doua parte, dedicata producatorilor de case din lemn va fi organizata vineri, 31 martie 2017 incepand cu ora 10:00, in aceeasi locatie, Centrul de Evenimente Lux Divina din Brasov, Sala Parc, in cadrul evenimentului expoDESIGNwood 2017.

Participantii la eveniment vor avea ocazia sa isi insuseasca, printre altele, informatii concrete si de ultima ora cu privire la programe de finantare nerambursabile, la oportunitatile de cooperare in afaceri si internationalizare oferite prin intermediul Enterprise Europe Network si referitoare la evaluarea capacitatii managementului de inovare prin instrumentul IMP3rove.

Societatile sau persoanele interesate, care doresc informatii suplimentare despre evenimentul „Solutii inovative in industria mobilei si a constructiilor durabile din lemn. Inovare, posibilitati de cooperare si internationalizare prin Enterprise Europe Network” sunt rugate sa contacteze Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca via e-mail: centi@icia.ro, persoana de contact: Simona Barsan. Pentru inscrierea si participarea la acest eveniment nu se va percepe nicio taxa. Agenda evenimentului poate fi gasita aici. Formularul de inregistrare la eveniment poate fi accesat aici.