by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, In calitate de organizatie Enterprise Europe Network, cu sprijinul Centrului Agro Transilvania Cluj SA, organizeaza evenimentul intitulat „Programe de finantare europeana In sprijinul dezvoltarii afacerilor si a capacitatii de inovare a IMM-urilor”. Evenimentul va avea loc In data de 28 februarie 2017 la sediul Societatii Centrul Agro Transilvania Cluj SA şi are drept scop informarea, facilitarea şi impulsionarea IMM-urilor ambitioase In demersurile acestora pentru cresterea competitivitatii economice, dezvoltarea si internationalizarea afacerilor.

In data de 28 februarie 2017, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, in calitate de organizatie Enterprise Europe Network, cu sprijinul Centrului Agro Transilvania Cluj SA organizeaza evenimentul cu titlul „Programe de finantare europeana in sprijinul dezvoltarii afacerilor si a capacitatii de inovare a IMM-urilor, la sediul Societatii Centrul Agro Transilvania Cluj SA, Str. Criseni F.N., Sat Dezmir, Comuna Apahida, Judetul Cluj, ce are drept scop informarea, facilitarea şi impulsionarea IMM-urilor ambitioase in demersurile acestora pentru cresterea competitivitatii, dezvoltarea si internationalizarea afacerilor .

Evenimentul, care se inscrie In programul de activitaţi promovat de Enterprise Europe Network (EEN) prin consorţiul BISNet Transylvania, se adreseaza cu preponderenţa IMM-urilor interesate de surse de finanţare UE oferite prin Programul Operational Regional 2014-2020 şi programul Orizont 2020 prin schema de finanţare SME Instrument.

Participantii la eveniment vor avea ocazia sa isi Insuşeasca informatii concrete si de ultima ora cu privire la POR, Axa prioritara 2, prioritatea de investiţii 2.2 ”Sprijinirea crearii şi extinderea capacitaţilor avansate de productie şi dezvoltarea serviciilor”. Vor fi prezentate, de asemenea, informatii cu privire la Instrumentul pentru IMM-uri (SME Instrument), schema de finantare care vizeaza IMM-urile cu caracter inovativ. Agenda evenimentului o gasiti aici.

Societatile sau persoanele interesate, care doresc informatii suplimentare despre evenimentul „Programe de finantare europeana in sprijinul dezvoltarii afacerilor si a capacitatii de inovare a IMM-urilor” sunt rugate sa contacteze Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca via e-mail: centi@icia.ro, persoana de contact: Simona Barsan. Pentru Inscrierea si participarea la acest eveniment nu se va percepe nicio taxa. Formularul de inregistrare la eveniment poate fi accesat aici.