by CENTI CENTI

Târgul EcoLogica – 12-15 mai 2011 – Cluj-Napoca

Cel mai mare târg de energie regenerabilă şi construcţii ecologice din Transilvania – EcoLogica – îşi deschide porţile în data de 12 mai în parcarea celui mai mare Centru Comercial independent din    Cluj-Napoca – Cora Hipermarket.

Târgul EcoLogica îşi propune să prezinte publicului larg o gamă variată de echipamente şi tehnologii de producere a energiei regenerabile, precum şi soluţii viabile de construire a unei locuinţe ecologice, la cele mai mici costuri dar cu impact mare asupra mediului înconjurător.

Încurajăm participanţii să expună în cadrul evenimentului echipamentele şi utilajele care nu pot ajunge în atenţia posibililor clienţi prin alte metode. Expunerea unei case din lemn, a unui sistem ecologice de încălzire a locuinţei sau a unui proiect care poate aduce beneficii pe termen lung comunităţii este o modalitate prin care publicul poate fi convins de eficienţa unui astfel de sistem.

Organizat de Monitorul de Cluj, publicaţie cu peste 13 ani de activitate pe piaţa presei clujene, fondatorul proiectului Monitorul Verde, Târgul EcoLogica îşi propune să informeze cu privire la cele mai noi şi inovative sisteme de producere a energiei verzi.

Pentru mai multe informaţii despre Târg consultaţi pagina web www.cluj-ecologica.blogspot.com.

Targul EcoLogica vă aşteaptă în perioada 12-15 mai 2011, în parcarea celui mai mare Centru Comercial independent din Cluj-Napoca, Cora Hipermarket pentru a transforma natura într-un aliat de valoare!

Data limită de înscriere este 03,05,2011! Locurile sunt limitate!

Informații suplimentare:

Ancuța Pușcaș (CENTI)
ancuta.puscas@icia.ro