by CENTI CENTI

Invitaţie de participare la „Programul Training pentru Resurse Umane Japan Industry Insight– program managerial de 4 sau 5 saptamani in Japonia

Programul ofera o oportunitate deosebita pentru intreprinderile din UE ca, intr-un timp scurt, sa dobandeasca o viziune integrata a structurii industriale, precum si practici de afaceri in stil japonez.

  • Perioade de training: 11 mai 2015 – 5 iunie 2015 (training cu durata de 4 saptamani) sau 11 mai 2015 – 12 iunie 2015 (training cu durata de 5 saptamani).
  • Termen limita de aplicare: Joi, 26 februarie 2015

Facilitati speciale pentru IMM-uri (Definitia IMM-urilor o gasiti la: http://ec.europa.eu/enterprise/policies/sme/facts-figures-analysis/sme-definition/index_en.htm):

Centrul de cooperare industriala UE – Japonia acopera toate costurile direct legate de program (de exemplu, cursuri de limbi straine, conferinte, seminarii si vizite de studiu pentru grupuri inclusiv calatoriile in afara orasului Tokyo) si participantii din IMM-uri pot beneficia de sume pana la 3000 de Euro sub forma de burse.

Cheltuielile de deplasare inspre/ din Japonia, precum si cheltuielile de cazare si masa in Tokyo sunt suportate de participanti.

Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri va rugam sa contactati pe: Alessandro Perna (a.perna@eu-japan.eu) Formularul de aplicatie se gaseste pe http://www.eu-japan.eu/sites/eu japan.eu/files/HRTP51_application%20form.doc
Mai multe informatii despre training puteti gasi si pe: http://www.eu-japan.eu/detail-business-programmes/HRTP