by CENTI CENTI

Principalul târg internaţional pentru textile tehnice şi neţesute, Techtextil este mai mult decât un târg, fiind, în fapt, un concept internaţional care pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi soluţii în afaceri adaptate pentru industria de textile şi domeniile conexe.

Târgul Internaţional Techtextil se desfăşoară în perioada 4 – 7 mai 2015, în incinta complexului expoziţional Frankfurt Messe din Frankfurt/Main, Germania.

Cu peste 1300 de expozanţi din 48 de ţări şi aproximativ 27500 de vizitatori, Techtextil a devenit de-a lungul timpului o adevărată platformă de produse şi servicii inovatoare, marketing şi aprovizionare, destinată producătorilor şi utilizatorilor de textile tehnice şi neţesute, oferind totodată şi cadrul optim pentru discuţii despre noi tehnologii din domeniu şi oportunităţi în afaceri.

Organizat o dată la doi ani, târgul Techtextil este structurat pe 11 categorii de produse care acoperă întreg spectrul de textile tehnice, materiale neţesute şi textile inovatoare pentru îmbrăcăminte, având aplicabilitate în 12 domenii de activitate care folosesc tehnologii textile moderne, cum ar fi: agricultură, construcţii, confecţii, design interior, industrie, medicină, protecţie, ambalaje etc.

Cunoscut fiind faptul că cele mai bune afaceri sunt cele încheiate prin contact direct, târgul internaţional Techtextil îşi propune să devină cadrul ideal de ofertare, negociere şi contractare dintre cele mai mari companii din industrie şi specialişti din diferite domenii de activitate, care vor beneficia cu această ocazie de o platformă optimă de identificare a unor potenţiali parteneri de afaceri.

În acest sens, în cadrul târgului internaţional, în zilele de 5 şi 6 mai 2015, va fi organizat un eveniment de întâlniri de afaceri şi brokeraj internaţional.

Banner600

Evenimentul de întâlniri de afaceri şi brokeraj internaţional este susţinut de ENTERPRISE EUROPE NETWORK, prin organizaţiile sale membre:

  • Camera de Comerţ şi Industrie Chemnitz – Germania;
  • Hessen Trade & Invest GmbH – Germania;
  • Camera de Comerţ şi Industrie Reutlingen – Germania;
  • Fundaţia pentru tehnologie, inovare şi cercetare Thuringen – Germania;
  • Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca – România;
  • Universitatea Ege – Turcia.

Cei interesaţi să participe la întâlnirile de afaceri şi brokeraj internaţional sunt rugaţi să ne transmită formularul de înregistrare completat pe adresa de e-mail centi@icia.ro până cel târziu în data de 10 aprilie 2015.

NU SE PERCEPE NICIO TAXĂ DE PARTICIPARE LA EVENIMENTUL DE BROKERAJ PENTRU FIRMELE MEMBRE ENTERPRISE EUROPE NETWORK!

Pentru informații suplimentare privind evenimentul de brokeraj, vă rugăm să ne contactați:

ICIA-CENTI Cluj-Napoca
Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
Tel: +40-264 420590, Fax: +40-264 420667
Persoana de contact: Simona-Clara BÂRSAN
E-mail:
centi@icia.ro