by CENTI CENTI

Cautati lansarea unui proiect de afaceri inovatoare in domeniul turismului?

Daca da, atunci va oferim o oportunitate de a lansa proiectul dumneavoastra in Mallorca, una dintre cele mai aglomerate destinatii turistice la nivel mondial, cu mai mult de 15 milioane de vizitatori în 2014.

Startup Bit este un program creat pentru a atrage antreprenorii cu potential ridicat din toata lumea, dar aflati in stadiu incipient, pentru a-si porni startup-ul lor in Mallorca. Guvernul Insulelor Baleare si parcul tehnologic Parc Bit au creat o baza solida, sub forma unui hub de inovare, unde startup-urile care s-au axat pe domeniul turismului vor gasi cel mai bun loc pentru a-si lansa proiectele.

Dacă decideti sa aplicati la acest program si proiectul dumneavoastra se va situa intre primele 10, veti avea posibilitatea de a calatori in Mallorca si de a intalni antreprenori care au o vasta experienta profesionala in domeniul turismului, va veti putea prezenta personal proiectul dumneavoastra si veti putea valida aspecte cheie ale afacerii dumneavoastra.

Conditii de participare foarte atractive: premiul I in valoare de 30.000 € si premiul II in valoare de 25.000 €, plus acces gratuit la infrastructurile incubatorului, inclusiv cheltuielile de calatorie spre Mallorca pentru cele 10 cele mai bune zece proiecte.

Mai multe informatii, termene, conditii de participare si formular de cerere gasiti pe http://www.startupbit.org/bases.php