by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, în calitate de organizație membră Enterprise Europe Network, împreună cu Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj, vă invită să participați în data de 17 martie 2020, cu începere de la ora 17:00, la Hotel Ramada, Sala Carol, Calea Turzii, nr. 43-49, Cluj-Napoca, la un workshop antreprenorial intitulat:

Schimbarea paradigmei în afaceri în contextul noilor provocări globale:
Impactul coronavirusului asupra afacerii mele

Evenimentul este adresat managerilor de firme interesați să afle bune practici în mediul de afaceri în contextul noilor provocări globale, precum și idei/concepte antreprenoriale care pot asigura supraviețuirea și chiar creșterea afacerii prin implementarea unor schimbări potrivite la momentul potrivit.

Invitați ai evenimentului sunt dl. Dan Mureșan – expert fiscal și Vicepreședinte al Consiliului Național al IMM-urilor din România și dl. Mirel Borodi – business broker şi expert piețe financiare.

Workshopul antreprenorial se înscrie în programul de activități promovat de consorțiul BISNet Transylvania, fiind susținut de către Comisia Europeană – Agenția Executivă pentru IMM-uri (EASME), prin programul European COSME (Programul pentru competitivitatea întreprinderilor și pentru IMM-uri).

Nu se percepe taxă de participare!

Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la eveniment prin transmiterea în formă completată, până cel târziu luni, 16 martie 2020, a formularului de înregistrare prin email: centi@icia.ro sau fax: 0264 420667, persoană de contact: Ancuța Ivan.