by CENTI CENTI

Sub egida Enterprise Europe Network, Wagralim si Fevia Wallonie organizeaza in perioada 17-24 septembrie 2020 evenimentul anual: FOOD CONNECTIONS 2020 (virtual).

Fondata in 2006 ca asociatie non-profit, Wagralim este unul dintre cele sase clustere de competitivitate create in scopul sprijinirii activitatii economice si a ocuparii fortei de munca in zonele
strategice ale Valoniei.Situat in inima Europei, Wagralim este activ in sectorul agroalimentar si are la baza in principal pe colaborarea dintre industrie, universitati, centre de cercetare si centre de
formare.Misiunea Wagralim este cresterea valorii in cadrul companiilor agroindustriale valone prin inovatie, parteneriat si deschidere catre lume.

Fevia Wallonie este reprezentanta regionala valona a federatiei industriei alimentare belgiene – Fevia- si reprezinta industria alimentara valona in regiunea valone dar si a Federatiei  Valonia Bruxelles.

Sustinut de peste 20 de organizatii membre Enterprise Europe Network, printre care se numara si Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, evenimentul de brokeraj virtual FOOD CONNECTIONS 2020, se adreseaza tuturor firmelor din sectorul agroalimentar.

Firmele interesate sa intre in contact cu companii straine active in urmatoarele domenii: ▪ambalaje, ▪ingrediente, ▪solutii IT, marketing si comunicare in sectorul agroalimentar, ▪distributie etc. sunt invitate sa participe la sesiunile B2B, care ofera posibilitatea intalnirii virtuale cu potentiali parteneri de afaceri, intr-un timp scurt, pentru a crea conexiuni utile.

Nu se percepe taxa de participare, inregistrarea este complet gratuita pentru toti cei interesati si este posibila pana pe 14 septembrie!

Firmele interesate sunt rugate să ne contacteze via email – persoana de contact: Cristina Balgaradean, e-mail: cristina.balgaradean@icia.ro.