by CENTI CENTI

In perioada 23-26 martie 2020 la Cluj-Napoca, in incinta Centrului Expozitional EXPOTRANSILVANIA, are loc editia XXVIII a Targului International Tehnic T.I.T., desfasurat in paralel cu targurile Ambient Construct & Install.

Targul International Tehnic T.I.T. este recunoscut de specialistii in inginerie din domeniile proiectare, cercetare, organizare si conducerea proceselor tehnologice ca fiind cel mai important targ specializat in tehnologii si echipamente industriale din Transilvania.

T.I.T. atrage vizitatorii prin posibilitatea de prospectare a pietei si informare cu privire la ultimele noutati tehnice., dar si prin oportunitatile de contacte de afaceri si posibilitatea achizitionarii exponatelor.

T.I.T. 2020 va gazdui companii de top din tara si strainatate specializate in: ►masini unelte, ►strunguri, ►masini de frezat, ►masini de gaurit, ►scule de prelucrare prin aschiere, ►masini de debitat, ►sisteme de bavurare, ►roboti industriali, ►mese de sudura, ►mese hidraulice, ►scule si port scule, ►menghine, ►pompe hidraulice, ►instrumente de masura si control, ►rulmenti, ►scule de mana si multe altele.
Desfasurat in paralel cu T.I.T., Ambient Construct & Instal este un eveniment expozitional cu o traditie de peste 25 de ani la Cluj-Napoca, grupand expozanti specializati in constructii, instalatii, amenajari si decoratiuni interioare.

Tematica Ambient Construct & Instal 2020 include: ■ materiale si echipamente pentru constructii; ■materiale si utilaje pentru pardoseli industriale; ■grinzi, cherestea, panouri, lambriuri; ■case lemn; ■trape de fum, ventilatie, luminatoare; ■echipament topografic, masuratori topografice; ■piatra naturala /granit, travertin, marmura; ■produse si accesorii pentru finisaje in constructii; ■tamplarie PVC si aluminiu, accesorii, ferestre; ■sisteme pentru iluminat; ■sisteme de alarma, supraveghere, control acces; ■decoratiuni interioare: vitralii, oglinzi; ■instalatii de incalzire, climatizare, electrice si pe gaz; ■centrale termice pe baza de peleti, brichete rumegus; ■tuburi de ventilatie si cosuri de fum, focare, accesorii pentru centrale termice; ■aparate de masura si control pentru presiune, temperatura si nivel; ■scule si unelte profesionale pentru constructii si instalatii; ■autoutilitare; ■reviste si cataloage specializate.

Pe toata durata desfasurarii T.I.T si Ambient Construct & Instal 2020, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca va fi prezent cu stand de promovare a serviciilor Enterprise Europe Network de consultanta in afaceri si inovare oferite in mod gratuit firmelor din Transilvania active in diferite domenii de activitate, in scopul internationalizarii produselor si serviciilor romanesti, facilitarii obtinerii de contacte de afaceri sau tehnologii noi si dezvoltarii de parteneriate de afaceri de succes.