by CENTI CENTI

Datorită COVID-19 în Europa, Deutsche Messe AG a decis să amâne ediția din acest an a HANNOVER MESSE pentru 12 – 16 APRILIE 2021. În consecință, evenimentul de brokeraj international va fi amânat pana la aceeasi data.

In perioada 13-17 iulie 2020 la Hanovra, in Germania, are loc are loc cel mai mare targ international din domeniul tehnologiei industriale – HANNOVER MESSE. Cu aceasta ocazie, in cadrul targului va avea loc si cea de-a 16-a editie a evenimentului de brokeraj international sustinut de Enterprise Europe Network prin organizatiile sale membre din peste 30 de tari, printre care si Romania.

Devenit deja loc de referinta pentru intalniri de afaceri intre firme straine interesate in gasirea de noi oportunitati de afaceri, evenimentul brokeraj international de la HANNOVER MESSE 2020 este organizat si sustinut de Enterprise Europe Network prin organizatiile sale membre din urmatoarele tari: Austria, Belarus, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Estonia, Finlanda, Germania, Grecia, Ungaria, India, Irlanda, Italia, Japonia, Coreea, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Federatia Rusa, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Tunisia, Turcia, Ucraina, UK si USA.

De-a lungul timpului, incepand cu prima sa editie din anul 2005, peste 4.000 de firme au participat activ la mai mult de 30.000 de intalniri de afaceri organizate in cadrul evenimentului de brokeraj din cadrul HANNOVER MESSE. Fiind un eveniment oficial al Deutsche Messe in cadrul „Global Business & Markets, si anul acesta evenimentul de brokeraj va acoperi toate sectoarele targului international: ▪cercetare & dezvoltare, ▪automatizari industriale si IT, ▪energie si servicii, ▪furnizori industriali; ▪inginerie si servicii de productie, ▪tehnologii energetice si de mediu etc.

Intalnirile de afaceri organizate cu ocazia evenimentului de brokeraj international se vor desfasura, intr-o atmosfera deosebita, firmele participante beneficiind de un lounge special dedicat discutiilor, precum si de asistenta din partea organizatorilor pe toata durata evenimentului si, nu in ultimul rand, vor avea posibilitatea sa participe la activitatile de networking (cocktail, coffee break etc.).

In calitate de co-organizator oficial al evenimentului de brokeraj, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca va oferi si anul acesta asistenta gratuita firmelor din Transilvania. Mai mult, CENTI Cluj-Napoca ofera clientilor sai posibilitatea de a participa in mod gratuit la intalnirile de afaceri, daca va inscrieti prin intermediul nostru la evenimentul de brokeraj pana cel tarziu in data de 29 februarie 2020.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca in situatiile in care firmele inregistrate la eveniment isi anuleaza participarea sau nu se prezinta la intalnirile programate, organizatorii vor solicita acestor firme plata unei taxe in valoare de 150 Euro.

Dupa data de 29 februarie 2020, firmele interestate sa participe la evenimentul de intalniri de afaceri trebuie sa achite o taxa de 75 Euro. Va rugam sa retineti ca, in caz de anulare a participarii taxa de inregistrare platita nu va fi rambursata.

Firmele interesate sa participe la intalnirile brokeraj international organizate in cadrul targului HANNOVER MESSE 2020 sunt rugate sa contacteze reprezentantii CENTI Cluj-Napoca. Mai multe informatii puteti gasi accesand acest link.

Pentru informatii suplimentare privind evenimentul de brokeraj, va rugam sa ne contactati:

ICIA-CENTI Cluj-Napoca
Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
Tel: +40-264 420590, Fax: +40-264 420667
Persoana de contact: Ancuta Ivan
E-mail: centi@icia.ro