by CENTI CENTI

logoeen

În perioada 16 – 17 noiembrie 2016, în oraşul spaniol Barcelona are loc o nouă ediţie a evenimentului internațional de matchmaking susţinut de către Agenția de Sprijinire a Afacerilor a Guvernului Catalan – ACCIÓ, în colaborare cu alte organizații membre Enterprise Europe Network din Europa. Scopul acestui eveniment de matchmaking este încurajarea colaborării între IMM-uri, start-up-uri, antreprenori, centre de cercetare şi instituţii de învățământ.

După succesul înregistrat cu ocazia ediţiilor precedente, Agenția de Sprijinire a Afacerilor a Guvernului Catalan – ACCIÓ, organizează în perioada 16 – 17 noiembrie 2016 cea de-a III-a ediţie a evenimentului internațional de matchmaking: “Smart City Expo World Congress Brokerage Event”. Evenimentul este organizat sub egida Enterprise Europe Network şi în colaborare cu partenerul francez MIDI-PYRENEES INNOVATION şi grupul sectorial ICT Industry & Services.

Evenimentul internațional de matchmaking va avea loc în incinta centrului expoziţional Fira de Barcelona Gran Via din Barcelona, instituție care va deveni astfel o platformă de comunicare deschisă tuturor celor dornici de a beneficia de oportunitatea de a întâlni potențiali parteneri de cooperare din străinătate. Astfel, „Smart City Expo World Congress Brokerage Event” se adresează cu preponderenţă IMM-urilor care doresc să-şi prezinte şi să-şi promoveze produsele şi serviciile dezvoltate în vederea identificării unor potenţiali parteneri de afaceri din străinătate.

Evenimentul internaţional de matchmaking adună la un loc IMM-uri, start-up-uri, antreprenori, centre de cercetare şi instituţii de învățământ, precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale implicaţi în următoarele domenii de activitate: ►automatizări & robotică; ►construcţii & tehnologii; ►electronică & microelectronică; ►energie & protecţia mediului; ►gestionarea deşeurilor; ►procesarea informaţiei & sisteme informaţionale;►tehnologia informaţiei & telecomunicații; ►transport etc.

Evenimentul „Smart City Expo World Congress Brokerage Event” este susţinut de Enterprise Europe Network şi are drept scop: ●identificarea de potenţiali parteneri de afaceri din străinătate; ●internaţionalizarea afacerilor; ●prezentarea şi promovarea celor mai noi produse şi servicii; ●stabilirea de parteneriate comerciale şi/sau tehnologice internaţionale.

La ediţia de anul trecut, evenimentul internaţional de matchmaking s-a bucurat de prezenţa a 339 de participanţi din 42 de ţări, numărul total de întâlniri de afaceri depăşind 12000.

Termen limită pentru înscriere la eveniment: 6 Noiembrie 2016.

Pentru informații suplimentare legate de înregistrarea şi participarea la evenimentul internaţional de matchmaking, va rugam sa ne contactați:

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca
Adresa: Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
Tel: 0264 420 590; Fax: 0264 420 667
E-mail: centi@icia.ro; ancuta.ivan@icia.ro
Persoană de contact: Ancuţa-Maria Ivan