by CENTI CENTI

Sub egida Enterprise Europe Network, Centrul Regional pentru Inovare si Transfer Tehnologic Świętokrzyskie (Polonia) impreuna cu Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca si TEHNOPOLIS SRL (Romania), Camera de Comert a Regiunii Moravia-Silezia (Cehia), Universitatea Nationala Taras Shevchenko din Kiev, Industrial Modernization Centre (Egipt) si EU Project Innovation Centre (China) organizeaza in perioada 21- 22 iunie 2022 la Kielce, in Polonia, o ampla misiune economica cu titlul: “SLAVIC B2BEAUTY- Oportunitati de contractare pentru industria cosmetica”.

Industria cosmetica este unul dintre sectoarele economice in plina expansiune, cresterea globala a pietei in acest domeniu fiind estimata la 544,7 miliarde EUR pana in 2023. In plus, consumatorii din tarile foarte dezvoltate manifesta un interes deosebit pentru produsele naturale fabricate in tarile estice. In acest context, s-au pus bazele primului targ international din Polonia adresat industriei cosmetice si farmaceutice, conceput ca un punct de intalnire pentru producatorii din tarile slave si, respectiv, agenti, comerciantii si distribuitorii din intreaga lume.

Organizat in perioada 21-22 iunie 2022 la Kielce, targul international pentru industria cosmetica si farmaceutica va fi o oportunitate excelenta pentru organizarea de intalniri b2b in scopul conectarii ofertei de produse cosmetice cu cererea existenta pe piata, a producatorilor din tarile estice cu cumparatori din UE, China, Qatar, Brazilia, Ucraina, Turcia etc. (agenti de cumparare, comercianti, distribuitori etc.).

Evenimentul de matchmaking “SLAVIC B2BEAUTY- Oportunitati de contractare pentru industria cosmetica” este un eveniment oferit de Enterprise Europe Network in mod gratuit firmelor, iar inregistrarea la intalnirile B2B se realizeaza online prin completarea formularului:https://www.targikielce.pl/en/slavic-b2beauty/merchants-zone/application-form-for-merchants pana cel tarziu in data de 20 iunie 2022.

Pentru mai multe informatii:
Persoana de contact: Ancuta Ivan, email: ancuta.ivan@icia.ro sau tel: 0264 420590.