by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca impreuna cu Fundatia pentru Promovarea Intreprinderilor din judetul Zala (Ungaria) organizeaza sub egida Enterprise Europe Network o misiune economica pentru firmele romanesti si maghiare active in industria lemnului, mobilierului si domenii conexe. Evenimentul are loc la Cluj-Napoca in data de 18 iunie 2019 si este sustinut de Comisia Europeana – Agentia Executiva pentru IMM-uri (EASME) prin programul European COSME, avand drept scop facilitarea si impulsionarea relatiilor de cooperare intre firme cu acelasi domeniu de activitate din Romania si Ungaria.

In data de 18 iunie 2019, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca impreuna cu Fundatia pentru Promovarea Intreprinderilor din judetul Zala (Ungaria) organizeaza la Cluj-Napoca, sub egida Enterprise Europe Network, o misiune economica la care vor participa reprezentanti ai unor firme romanesti si maghiare active in domeniul industriei lemnului, mobilierului si domenii conexe. Evenimentul este organizat in colaborare cu Clusterul Mobilier Transilvan din Cluj-Napoca, un cluster recunoscut international care promoveaza inovarea, spiritul antreprenorial si transferabilitatea elemente cheie pentru cresterea competitivitatii in industria mobilierului din Transilvania.

Misiunea economica romano-maghiara isi propune sa faciliteze si sa impulsioneze relatiile de colaborare in afaceri intre firme, clustere si alte organizatii romanesti si, respectiv, maghiare din aceleasi domenii de activitate, prin realizarea de intalniri bilaterale si vizite la sediul unor firme reprezentative din industria lemnului si mobilierului din Cluj-Napoca.

Misiunea economica se inscrie in programul de activitati promovat de consortiul BISNet Transylvania si se adreseaza cu preponderenta antreprenorilor si managerilor firmelor din industria lemnului, mobilierului si domenii conexe, fiind sustinut de catre Comisia Europeana – Agentia Executiva pentru IMM-uri (EASME), prin programul European COSME (Programul pentru competitivitatea intreprinderilor si pentru IMM-uri).

Firmele interesate sa participe la intalnirile bilaterale romano-maghiare care vor avea loc in data de 18 iunie 2019 sunt rugate sa contacteze reprezentantii CENTI Cluj-Napoca pana cel tarziu luni, 10 iunie 2019, via email: ancuta.ivan@icia.ro sau centi@icia.ro, tel.: 0264 420590, persoana de contact: Ancuta Ivan.