by CENTI CENTI

Agentia de Dezvoltare Maribor organizeaza in data de 29 august evenimentul de brokeraj: „MEET4BUSINESS AGRA 2017“, in cadrul celei de-a 55-a editii a Targului International al Agriculturii si Alimentatiei AGRA 2017 (26 – 31 august 2017), in Gornja Radgona, Slovenia.

Targul AGRA are o traditie de 50 de ani, fiind punctul de intalnire a patru tari din UE si cel mai mare eveniment economic si profesional de acest gen din Slovenia si din regiunea extinsa. Are un profil economic, deoarece are ca participanti peste 1.700 de expozanti din 30 de tari. Targul are un profil profesionist deoarece toate institutiile profesionale cheie sunt prezentate si mai mult de 150 de evenimente profesionale si sociale au in timpul targului. Evenimentul de matchmaking are ca scop initierea de cooperari de afaceri si tehnologie prin oferirea de intalniri prestabilite de 20 de minute. Baza intalnirilor este un catalog online care contine toate profilele de competenta ale fiecarui participant.

Evenimentul de matchmaking este dedicat companiilor implicate in urmatoarele sectoare: Turismul durabil pentru dezvoltare, produse alimentare din proximitate, agricultura durabila, gestionarea durabila a padurilor, tehnologie agricola pentru agricultura eficienta si durabila.

Evenimentul va fi organizat sub forma unor intalniri prestabilite one-to-one, in combinatie cu vizitele la targ.

Termene limita:
• 22 august 2017: Inregistrare online
• 24 august 2017 : Selectarea de profile interesante si rezervarea intalnirilor B2B
• 29 august 2017: Meet4Business Matchmaking Event Agra 2017

Website: http://meet4businessagra2017.talkb2b.net/

Pentru informatii suplimentare privind evenimentul de matchmaking MEET4BUSINESS AGRA 2017, va rugam sa contactati CENTI Cluj-Napoca, Persoana de contact: Simona Barsan, email: centi@icia.ro