by CENTI CENTI

Directia generala a Comisiei Europene pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri (DG GROWTH) doreşte sa efectueze o evaluare intermediara a programului COSME. Evaluarea se va face in urma unui studiu realizat de un consortiu condus de Technopolis Group, o parte importanta a acestei evaluari fiind cea de consultare a firmelor care au beneficiat de serviciile Enterprise Europe Network in perioada 2014-2017.

Pe scurt, aceste servicii se refera la:

  1. Informare cu privire la oportunitati de finantare europeana, piete europene si oportunitati pentru internationalizarea afacerii dvs.
  2. Consultanţa individuala de specialitate (audit tehnologic, consultanţa privind drepturile de proprietate intelectuala);
  3. Feedback catre Comisia Europeana pentru adaptarea legislatiilor viitoare la nevoile IMM-urilor;
  4. Cooperari de afaceri si sprijin pentru dezvoltarea de colaborari cu IMM-uri internationale;
  5. Inovare si transfer tehnologic si de conostinte – sprijin pentru dezvoltarea capacitatii de inovare, pentru dezvoltarea de colaborari si parteneriate internationale pentru cercetare, transfer tehnologic si cunostinte;
  6. Sprijin pentru participarea IMM-urilor la programul de finantare Horizon 2010.

Ca atare, am dori sa va invitam sa participati la aceasta consultare, in baza unui sondaj. Pentru mai multe informatii despre acest studiu si despre participarea dumneavoastra la acest sondaj va rugam sa consultati, la linkul alaturat, scrisoarea de prezentare din partea Comisiei Europene – http://info.technopolis-group.com/cosmeso2_sme.

Din respect pentru timpul dumneavoastra, sondajul a fost concentrat, in primul rand, pe intrebari inchise, la finalul sondajului existand posibilitatea de a oferi un feedback detaliat. Odata cu inceperea completarii sondajului, acesta se salveaza automat, ceea ce inseamna ca puteti continua sau finaliza sondajul ulterior. De asemenea, exista si posibilitatea de a reveni la completarea sondajului chiar si dupa ce acesta a fost finalizat si inregistrat.

Dorim sa va oferim asigurari referitoare la confidenţialitatea informatiilor introduse, acestea fiind utilizate doar in contextul sondajului si al evaluarii.

Rezultatele consultarii vor fi publicate doar in forma consolidata, cu caracter nenominal.

Va multumim anticipat pentru informatiile furnizate in cadrul acestui important sondaj.

Sondajul se va incheia miercuri, 17 mai 2017.

Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare despre acest studiu, va rugam sa contactati echipa de studiu la cosme@technopolis-group.com.

Pentru a participa la sondaj, va rugam sa accesati linkul: https://www.research.net/r/cosme-evaluation-network-clients