by CENTI CENTI

Clusterul croat al industriilor creative și culturale (Croatian Cluster of Creative and Cultural Industries) împreună cu Agenția Croată pentru IMM-uri, Inovații și Investiții HAMAG – BICRO din Croaţia şi în colaborare cu alte organizații membre Enterprise Europe Network din Europa organizează la Zagreb, în data de 2 iunie 2016, următorul eveniment internaţional de matchmaking:

D4B – Designed for Business 2016

În perioada 15 mai – 15 iunie 2016, la Zagreb în Croaţia au loc o serie de evenimente complexe destinate industriilor creative si culturale: Month of Creative and Cultural Industries! Obiectivul cheie al acestei luni este conștientizarea importanței includerii creativității și a industriilor creative și culturale în societate, în general, şi în economie, în mod particular. Astfel, în această perioadă, în diferite locații din Zagreb au loc numeroase evenimente destinate industriilor creative şi culturale.

Parte a acestui amplu proiect destinat industriilor creative şi culturale este şi „D4B – Designed for Business 2016” – un eveniment internațional de matchmaking susţinut de către Agenția Croată pentru IMM-uri, inovații și investiții HAMAG – BICRO în colaborare cu alte organizații membre Enterprise Europe Network din Europa. Scopul acestui eveniment de matchmaking este încurajarea colaborării între IMM-uri creative, producători, municipalități și institute de cercetare – dezvoltare.

Evenimentul de matchmaking D4B va avea loc în incinta Muzeului de Artă Contemporană din Zagreb, instituție care va deveni astfel o platformă de comunicare deschisă tuturor celor dornici de a beneficia de oportunitatea de a întâlni potențiali parteneri de cooperare din străinătate. Astfel, „D4B – Designed for Business 2016” se adresează cu preponderenţă IMM-urilor creative care doresc să-şi prezinte şi să-şi promoveze produsele şi serviciile dezvoltate în vederea identificării unor potenţiali parteneri de afaceri din străinătate.
Evenimentul de matchmaking D4B adună la un loc designeri internaționali de top și IMM-uri creative, precum şi alţi participanţi implicaţi în următoarele domenii de activitate: ►design & proiectare; ►mass-media & audiovizual; ► publicitate; ►cultură & artă; ►arhitectură.

Evenimentul de matchmaking D4B este susţinut de Enterprise Europe Network şi are drept scop: ●identificarea de potenţiali parteneri de afaceri din străinătate; ●internaţionalizarea afacerilor; ●prezentarea şi promovarea celor mai noi produse şi servicii din industria creativă; ●prezentarea şi dezbaterea ideilor creatoare, dar şi stabilirea unor noi proiecte; ●stabilirea de parteneriate comerciale şi/sau tehnologice internaţionale.

Participarea la evenimentul internaţional de matchmaking D4B este gratuită!

Termen limită pentru înscriere la eveniment: 27 Mai 2016

Pentru informații suplimentare legate de înregistrarea şi participarea la evenimentul de matchmaking, va rugam sa ne contactați:

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca
Adresa: Str. Donath, nr. 67
Tel: 0264 420 590; Fax: 0264 420 667
E-mail: centi@icia.ro; ancuta.ivan@icia.ro
Persoană de contact: Ancuţa-Maria Ivan