by CENTI CENTI

Eveniment macroregional:

Ziua Porţilor Deschise

IMM-URILE DIN TRANSILVANIA MAI APROAPE DE INOVARE

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, alături de USAMV Cluj-Napoca, împreună cu SC IPA CIFATT Craiova, SC IPA Sucursala Galaţi şi în parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti vă invită să participaţi la evenimentul macroregional “Ziua Porţilor Deschise – IMM-urile din Transilvania mai aproape de inovare”, organizat în cadrul proiectului “Diffusion of services supporting innovation capacity of SMEs through communication, understanding and cooperation”ASSISTANT, cofinanţat de Comisia Europeană.

Evenimentul, care constituie un cadru propice de întâlniri între furnizori de servicii, inventatori şi IMM-uri inovative, va avea loc în data de 7 iulie 2011, la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Institutul pentru Biodiversitate, între orele 900 – 1730.

Ziua Porţilor Deschise – IMM-urile din Transilvania mai aproape de inovare se adresează cu preponderenţă IMM-urilor inovative, entităţilor care oferă servicii pentru acestea, inventatorilor, precum şi diferitelor instituţii de cercetare-dezvoltare-inovare din Transilvania.

Rolul evenimentului este de a crea legături stabile între furnizorii de servicii şi IMM-uri, prezentarea unor IMM-uri potenţial beneficiare ale serviciilor, dar şi a unor exemple de bune practici din domeniul inovării.

Cu acest prilej, partenerii din cadrul proiectului ASSISTANT, precum şi alte organizaţii Enterprise Europe Network din Transilvania vor prezenta serviciile pe care le oferă IMM-urilor şi vor culege informaţii directe de la participanţii la eveniment, în acest mod promovându-se o atitudine pozitivă, flexibilă şi deschisă faţă de inovare şi inventică a mediului de afaceri.

În acest context, vă adresăm rugămintea de a confirma participarea dumneavoastră prin retransmiterea, până cel târziu 4 iulie 2011, a talonului de participare de mai jos completat, prin fax: 0264-420.667 sau email: centi@icia.ro, persoana de contact – Anca Naghiu.

Pentru a vizualiza Agenda evenimentului macroregional “Ziua Porţilor Deschise – IMM-urile din Transilvania mai aproape de inovare”, apăsaţi aici.

Talon de participare “Ziua Porţilor Deschise – IMM-urile din Transilvania mai aproape de inovare”, Cluj-Napoca, 7 iulie 2011, apăsaţi aici.