by CENTI CENTI

Îi invităm pe profesioniştii din domeniul energiilor regenerabile şi al protecţiei mediului la platforma de discuţii care va avea loc în cadrul ICCI 2011, care va avea loc în Istanbul, Turcia, în perioada 15-17 iunie 2011.
Aflat la cea de-a 17-a ediţie, ICCI 2011 va reuni furnizori şi beneficiari ai soluţiilor de utilizare a energiilor alternative şi de protecţie a mediului, atât în cadrul evenimentului de brokeraj, cât şi la Conferinţa care va fi organizată cu acelaşi prilej.
Sunt aşteptate să participe firme active în următoarele domenii:

• Generare de energie (inclusiv sisteme auxiliare);
• Energii regenerabile (eoliana, solara, hidraulica, geotermala etc);
• Intretinere-reparatii-service a instalatiilor de generare a energiei;
• Tehnologii de mediu.

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI din Cluj-Napoca, organizaţie a Enterprise Europe Network, participă în calitate de co-organizator, la evenimentul de brokeraj din cadrul ICCI 2011, alături de organizatorul principal, Camera de Industrie Istanbul şi alte organizaţii europene din Enterprise Europe Network.
Evenimentul de brokeraj are drept scop punerea în contact a firmelor din domeniul energiilor regenerabile în vederea identificării de parteneri de afaceri din Europa.

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI din Cluj-Napoca, prin reprezentanţii săi, în calitate de co-organizator al evenimentului, este deosebit de onorat să vă reprezinte, la întâlnirile de afaceri organizate în cadrul acestui eveniment, în vederea stabilirii unor prime contacte cu firmele străine.
Acest serviciu este oferit în mod gratuit de CENTI şi vă asigurăm că firma dumneavoastră va fi reprezentată la eveniment de către specialişti cu experienţă în activitatea de brokeraj de afaceri.

Pentru înscrieri sau reprezentare la eveniment şi informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail: centi@icia.ro, ancuta.puscas@icia.ro sau la telefon 0264-420590. Persoana de contact: Ancuţa Puşcaş.
Termen limită de înscriere: 30 mai 2011.