by CENTI CENTI

In perioada 10-11 aprilie 2019 are loc in Lyon, Franta, Evenimentul de Brokeraj „IoTMatch – International Business Maker”.  

Cu ocazia celei de-a 5-a editii a showroom-ului SidO, in zilele de 10 si 11 aprilie 2019, este organizata cea de-a 3-a editie a evenimentului de brokeraj “IoTMatch – International Business Maker”, la Centrul de Conventii din Lyon (Cite Internationale), Franta.

Organizatori: Auvergne-Rhône-Alpes Entreprises, alaturi de entitati Enterprise Europe Network precum Agencia per a la Competitivitat de la Empresa, Agence Bruxelloise pour l’accompagnement de l’enterprise,  Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca si Russian Agency for Small and Medium Enterprises Support.

Targul este in continua crestere din anul 2015, devenind cel mai important targ din Franta cu profilul “Internet of Things”. Inteligenta artificiala si robotica sunt de asemenea teme principale ale targului. Se asteapta 10 000 de vizitatori si 450 de expozanti. In 2017 si 2018, la evenimentul de brokeraj au participat  aproximativ 100 de participanti care au avut circa 200 de intalniri.

Evenimentul de brokeraj vizeaza cele trei grupuri de tehnologii din pietele aplicatiilor “Internet of Things”, inteligenta artificiala si robotica:

  •  Internet of Things (5G, autovehicule autonome, blockchain, cloud, crypto monede, “machine to machine”, imprimare/scanare, procesoare, telecomunicatii/infrastructuri, calcul cuantic, senzori/retele de senzori;
  • Robotica (robotica de consum, robotica industriala, hardware pentru roboti, software pentru roboti, UAV/Drones);
  • Inteligenta artificiala (algoritmi, realitate virtuala (VR)/realitate augmentata (AR)/realitate mixta(MR), analiza datelor, colectare de date, asistent digital, recunoastere faciala/vizuala, invatare automata, recunoastere vocala/sunet);
  • Aplicatii (agrifood/agritech, experienta oferita clientilor, energie si utilitati, asistenta medicala, locuinta, stil de viata/divertisment, industria prelucratoare, transport si logistica, securitate si siguranta, orase inteligente).

Evenimentul se adreseaza atat celor din mediul public, cat si privat si cuprinde abordarea principalelor aspecte legate de Internet of Things, inteligenta artificiala si robotica:

  • strategii de inovare si dezvoltare;
  • produse si servicii inovatoare;
  • organizarea de conferinte, prezentari si intalniri de afaceri;
  • schimburi de bune practici/ utilizarea diverselor aplicatii sectoriale.

Termen limita pentru inregistrare: 17.01 – 01.04.2018
Selectie intalniri pentru participantii inscrisi: 11.03 – 08.04.2018

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi:

ICIA-CENTI Cluj-Napoca
Adresa: Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
Tel: +40-264 420590, Fax: +40-264 420667
Persoana de contact: Cristina Bălgărădean
E-mail: cristina.balgaradean@icia.ro